Review // l’Oréal Pure Clay Anti Imperfecties Masker

Zelden zoveel goeds gehoord als over de maskertjes van l’Oreal, ik kocht een nieuwe variant en testte hem uit!

 

Een tijdje terug kwam l’Oréal met wat nieuws, na gezichtsverzorging en -reiniging kwamen ze nu ook met maskertjes. Rood, grijs, groen.. klei in een glazen potje. Ik gebruik niet zo heel vaak maskertjes, en die van l’oréal spraken me eigenlijk niet zo aan, ik vond ze ook best duur (9.99 euro).

Tot ik merkte dat mensen die ze wél gebruikten er vol lof over waren! Toen er eens een kortingsactie was besloot ik een nieuwe variant te testen: de blauwe. Een variant die mee-eters vermindert en poriën verfijntgimme!

Klinkt allemaal super, toch? Maar alle skincare merken prijzen hun producten uiteraard op deze manier(en) aan.

De vormgeving vind ik alvast erg geslaagd! Simpel, maar sleek. Dat het echt glas is, en geen plastiek, vind ik ook echt een plus. De vormgeving voor Hydro Genius vond ik ook al zo mooi! Maar zal ik zo tevreden zijn van dit masker als van de voorgenoemde dagverzorging?

Hoewel ik normaliter geen fan ben van potjes vind ik het in dit geval wel prima, het product tis te dik voor in een tube te gieten en op deze manier kun je de verpakking echt helemaal leeg maken!

Het kleimasker heeft een heel sterke geur… ik kon het niet meteen thuisbrengen maar hij ruikt vrij chemisch, naar parfums. Eigenlijk niet wat ik wil of verwacht wanneer ik een maskertje gebruik. Ook leek er een vreemde schijn over te zitten, het ziet er misschien wel leuk uit... maar of het iets doet voor je huid? Ik heb het enkele keren gebruikt (na 1x kun je een masker niet beoordelen vind ik) maar ik ben er geen fan van. Het leek erg weinig voor me te doen, en het chemische eraan stoorde me. De laatste keer vergat ik het potje per ongeluk dicht te maken en dat vond ik eigenlijk niet zo erg… (behalve dan dat ik er misschien iemand anders plezier mee had kunnen doen en dit nu niet meer kan!).

De blauwe versie vind ik dus geen aanrader, maar misschien waren de originele (rood, grijs, groen) wel een stuk beter..?

xoxo

Fie

Hola Nova is er ook op Facebook & Instagram!

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.