Shoplog // Een dagje shoppen in Gent

Twee keer per jaar ga ik met een groepje andere dames shoppen in Gent, 1x in de winter.. 1x in de zomer. Afgelopen week gingen we wintershoppen! Wat ik allemaal kocht…?

Iedere keer ik een Lush voorbijkom dan MOET ik even naar binnen! Elke keer koop ik minstens รฉรฉn lipscrub. Deze keer koos ik voor Bubblegum (die kies ik eigenlijk bijna altijd) en voor het feestelijke “Santa Baby”.. met suikerhartjes, zoals je ziet ๐Ÿ˜‰ Santa Baby is droger (en minder prettig) in gebruik.. best jammer. Ik weet niet of het een algemeen iets is, of dat ik net echt heb.

Bij Primark kocht ik deze donkergrijze jas… ik zocht eigenlijk een rode of een zwarte, tja..! Hij kostte 40 euro (dat vond ik best prijzig voor een primark jas) en ze hadden hem ook in het beige. Bij Zara verkopen ze trouwens bijna identiek dezelfde…. voor 100 euro meer!

En bij kruidvat kocht ik deze sjaal voor erbij (slechts 8 euro.. en een perfecte match!)

Deze rode trui is ook van bij Primark, ik wil wat meer kleur (of wat meer diverse kleuren) in mijn kast en om de een of andere reden grijp ik vaak naar (donker)rood! Een kleur dat ik voorheen eigenlijk niet hangen had.

En jep…. terug bordeaux ๐Ÿ˜‰ dit hemdjurkje is ook van Primark! Ze hadden hem in diverse prints en kleuren.. wil je hem zelf ook? Dan raad ik je aan zeker eens te passen, ik draag normaal 38 in Primark maar van deze had ik echt een 40 nodig.. het is een vrij recht model, zonder stretch.

Ik kan dus echt NOOIT gaan winkelen zonder lippenstift te kopen! Noem het een verslaving, i don’t know, maar het is erg te noemen ๐Ÿ˜‰

Van links naar rechts

MAC – Oh Lady

NYX – Cherry Skies (Liquid Suede)

Primark – Berry (metallic Matte)

NYX – French Maid (Lip Lingerie)

Jelly Belly lippenbalsem in “Buttered Popcorn”, hij smaakt echt naar de snoepjes haha! Ik vond het gewoon heel leuk, ook van bij Primark! (Er waren nog andere varianten)

Ik schreef al eens een review over de autoparfums van Zaraย hopelijk zal deze me net zo bevallen als de Black Vanilla! (Die was er niet..)

1 euro voor 8 armbandjes??? No way dat ik dat laat hangen ๐Ÿ™‚

Ahhh lush again… ik ben van plan om de Rock Star zeep in stukjes te snijden en in de kast te leggen. Mijn hele shopping bag rook er al naar ook al zat hij in papier gewikkeld! Rock Star zeep heeft dezelfde geur als Snow Fairy (vanille, snoep… zoet zoeter zoetst)

En natuurlijk moest ik ook de -Limited Edition- Snow Fairy douchegel hebben ๐Ÿ™‚ ik kocht hem vorige jaren ook al, en heb het gevoel dat hij toen langer bleef hangen op mijn huid.. jammer!

Mask Of Magnaminty probeerde ik nog nooit, tot nu toe bevalt hij erg goed! (er komt nog een review over) Ik kreeg ook een staaltje van de Dark Angel Cleaner mee ๐Ÿ™‚

Het ziet er vies uit op de foto, maar dit zijn eigenlijk gewoon iniminnie glittertjes in de Snow Fairy Douchegel ๐Ÿ™‚

In Holland & Barrett stonde de scent chips in promotie, ken je ze al? Je verwarmt ze in een oliebrandertje (met een kaarsje onder) en ze vullen je hele huis met heerlijk parfum. Je kan de scent chips ook combineren met elkaar… Je vult in de winkel zelf een doosje met welke chips je maar wilt.

Natuurlijk vergat ik ook Fleur (mijn dochter) niet ๐Ÿ˜‰ bij Primark kocht ik deze trui voor haar, Kerst gerelateerd… hoor je bij de brave kinderen… of niet? Ze vind het heel leuk om de pailletten steeds te draaien.

Ook deze is voor haar

En een hemdsjurkje! Deze was afgeprezen naar 5 euro!

In I Am… kocht ik nog deze ๐Ÿ™‚ grote, ronde, platte oorbellen, die draag ik het liefst en heb ik al in vele formaten en kleuren!

Dat was het weer ๐Ÿ˜‰ sommige van deze producten zien jullie nog terug in een review of OOTD ๐Ÿ™‚

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Facebook & Instagram!

You May Also Like

2 Comments

  1. Kool Family 29 november 2017 at 21:42

    Een grote buit binnengehaald zo te zien!
    Mooie stuks, vooral de grijze jas vind ik heel mooi, deze doet me inderdaad aan het Zara model denken die iedereen heeft…

  2. Irene 29 november 2017 at 21:01

    Leuke dingetjes heb je gekocht! Die lip scrub met die hartjes ziet er schattig uit. Jammer dat hij minder fijn is dan die andere.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.