LifeStyle // Altijd shoppen met korting!

Shoppen! Wie houdt er niet van? En het wordt nog zoveel leuker als het met (mooie) korting kan…

Ik shop vaak online. Te vaak. Het is gewoon zo makkelijk! Zo’n groot aanbod, en vaak nog gratis aan huis geleverd ook.. Bovendien zijn er online vaak kortingscode’s en promoties te vinden, die je “in het echt” niet hebt. Hoe kun je quasi altijd shoppen met korting?

Abonneer je op nieuwsbrievenΒ en blijf altijd op de hoogte van nieuwe acties, veel websites veranderen om de week (of twee weken) hun promoties.. en jij, jij bent er als eerste van op de hoogte!

Bovenstaand voorbeeld is er eentje van bol.com, een actie op maybelline (alles aan -30%) en vanaf twee producten zelfs -50%! Het moment om (bijvoorbeeld) die Matte Ink liquid lipstick te kopen die je al zo lang wou πŸ˜‰

Bij BeautyBay word je op de hoogte gehouden van nieuwe acties, maar ook van nieuwe producten! Zo kun jij het nieuwste palette bestellen of pre-orderen, en loop je niks meer mis.

Nu we het over BeautyBay hebben.. dat is één van de websites waar je je currency of munteenheid kan aanpassen. Maar waarom zou je dat doen? Alles in Euro is toch lekker makkelijk…? Wel! Think Again!

BeautyBay is hier erg netjes mee, maar asos.com is dit niet….

Dit jurkje staat al lange tijd op mijn wishlist, het is (helaas) wel erg boven budget…. 202 euro.

Als ik mijn munteenheid verander naar Pounds blijkt hetzelfde jurkje plots 150 pond te kosten… tiens?

Je bespaart dus maar liefst 32 euro…enkel en alleen door je currency te veranderen!

Als je besteld via een site die de optie heeft de munteenheid aan te passen… bekijk dat dan altijd even! Zoals ik zei is BeautyBay wel erg netjes, tot op de cent wordt alles juist omgezet… anderen nemen het niet zo nauw! Als jij dan de moeite niet neemt om het even aan te passen… kun je behoorlijk meer geld kwijt zijn.

Dan zijn er nog de “echte” outlet sites, zoals Zalando Lounge, Vente Exclusive… helaas moet je voor deze alleen een inlogcode aanmaken voor je het aanbod kan bekijken. Ik weet dat dit vele mensen afschrikt. Eigenlijk is het nergens voor nodig, je krijgt elke dag een mailtje met de nieuwe acties (elke dag om 7u komen ze online… soms moet je snel zijn, populair merken zijn zo uitverkocht πŸ˜‰ ). Zalando Lounge is mijn favoriet, omdat je net zo makkelijk kan retourneren als bij de “gewone” Zalando, Vente Exclusive is (voor mij) wat omslachtiger..

Dan is er nog deals.be! Waar alle Belgische acties gebundeld worden, niks zo vervelend als googelen naar een kortingscode en enkel Nederlandse vinden… Bij Deals.be ben je zeker dat je de juiste code hebt! En er is bijna altijd wel iets te vinden voor de site waar jij wilt shoppen…

Je kan zelf makkelijk zoeken naar de actiecodes die jij wilt

Ta-daaa! Simpel!

Verder hebben veel winkels en webshops een getrouwheidsprogramma, je kan puntjes sparen… vrienden aanbrengen en daar beide beloond voor worden! Bovenstaand voorbeeld is van FeelUnique!

Ha FeelUnique… daar is ook wat bijzonders mee! Op zoek naar nieuwe make-up? UD, Nars,…? Ze bieden erg vaak mooie kortingen aan! Maar…. Pas op! Op de Engelstalige site zijn bovenstaande merken steeds uitgesloten van kortingsacties… op de Franstalige niet! Het kan dus lonen om simpelweg “FR” of “ENG” aan te klikken, afhankelijk van welke merken je wilt bestellen.

Nog een voorbeeld van een getrouwheidsprogramma: de klantenkaart van Kruidvat. Installeer de app en je krijgt elke dag een persoonlijke aanbieding! Bovendien spaar je met elke aankoop puntjes waarmee je dan weer gratis producten kunt krijgen. Yay!

Een leuk jurkje, broek, shirt… gezien op Zalando maar… het is toch nog wat te duur? Zet hem op je wishlist! Dan krijg je vanzelf een mailtje wanneer er korting is πŸ™‚ maar eh… snel zijn, je bent helaas nooit de enige die een product op zijn/haar wishlist staan heeft πŸ˜‰

Dit waren mijn tips om altijd de beste korting te pakken, heb jij er nog meer?

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Facebook & Instagram!

 

You May Also Like

1 Comment

  1. Kool Family 1 november 2017 at 19:07

    Wat een goeie tips. Van de omzetting naar een andere munt had ik echt totaal geen idee. Zo gek!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.