Favourites // most loved in september ’17

Mijn stash make-up producten en verzorging is vrij groot (en groeit elke maand wel een beetje). Als ik een product vaak gebruik, dan wilt dat best veel zeggen! Dit waren mijn favorieten in september.

Om al meteen te beginnen met sad news, ik kwam er onlangs achter dat deze mascara uit het assortiment is/gaat! Eigenlijk kocht ik hem eerder uit noodzaak, ik had mascara nodig en mijn ultieme favoriet (Masterpiece Max) was uitverkocht. Ik vind hem echter zo fijn werken dat ik hem graag nog eens opnieuw had gekocht… helaas! Kun je hem ergens aan lagere prijs krijgen? Niet twijfelen!

Max Factor Masterpiece Transform 17,99 euro 

Deze maand merkte ik dat ik veel liever contour crème gebruik in plaats van poeder. Ik vind poeder lastig te blenden, het wordt al snel vlekkerig… met crème heb ik dat probleem niet! Dit palette van Catrice heb ik héél vaak gebruikt in september. Zo vaak dat er “pan” in zit! Die pan raak je trouwens best snel, ik overweeg om nu te investeren in een groter palette zodat ik er langer mee kan doen (ABH?).

Catrice Allround Contouring Palette 3,99 euro 

De laatste tijd probeer ik er een gewoonte van te maken om elke dag een laagje lippenbalsem te smeren voor ik ga slapen. Met de winter in het vooruitzicht lijkt me dat geen overbodige luxe! Mijn oog viel op dit potje van Carmex toen ik nog nét een paar eurootjes te kort had om van een kortingsactie op FeelUnique te genieten. Balsem in het winkelmandje, korting van 25% (score!).

Enig minpuntje is dat het geen stick is, dat vind ik net wat beter (hygiënischer werken). Gelukkig maakt de vrolijke print veel goed 😉

Carmex Original Limited Editon 3,99 euro 

Studio Fix Fluid is sinds bijna een jaar niet meer weg te denken uit mijn make-up routine! In de winter heb ik NC15, dus ik dacht voor de zomer NC20 te bestellen…Tussen NC15 en NC20 in zijn er geen tinten, dus ik verwachtte dat die laatste net ietsje donkerder ging zijn. Dat viel toch wat tegen.. NC20 bleek een heel stuk dieper te zijn dan NC15! Toch staat hij in mijn favorieten omdat ik, door de kleuren te mengen, steeds de goeie tint wist te vinden!

Mac Studio Fix Fluid Foundation 32,00 euro 

Toen ik deze bestelde waagde ik eigenlijk een grote gok. Dat ik het product graag ging gebruiken, dat wist ik wel maar of de kleur goed ging zijn… dat was toch even afwachten. Zeker omdat ik voor de donkerste kleur (met koele ondertoon) in het assortiment ging: granite. Eigenlijk een heel donker grijs/zwart. Klinkt misschien wat gek maar ik vind hem echt ideaal! Dark brown was me te warm qua ondertoon, een andere (koele) tint was dan weer te bleek… ik moet wel opletten dat ik hem niet met te zware hand aanbreng, maar da’s dan weer eigen aan het product 😉

Anastasia Beverly Hills Dip Brow Pomade 18,00 euro

Ahhh Clean On Me van Soap & Glory. Beste douchegel ooit. Helaas niet in België te verkrijgen, dus koop ik hem via eBay.. waarna hij vanuit de UK naar hier wordt verstuurd. Ecologisch verantwoord? Not really. Maar hij is gewoon too good! Ik kocht al vaak douchegel hier, maar ze kunnen er niet aan tippen.. Clean On Me droogt de huid helemaal niet uit maar laat toch een heel lekker parfum achter. Hij ruikt naar het “Original Pink” parfum van Soap & Glory, met basisnoten als musk en amber. Geurnoten die je in douchegels maar zelden vindt, of je moet bij de mannen gaan kijken… misschien moet ik maar overschakelen op axe? 😉

Een van mijn favoriete eBay verkopers is Stephensonsonline warning: kijken op eigen risico, je ziet altijd wel wat leuks 😉

Clean On Me 500ml, Soap & Glory om en bij de 10 euro (goed zoeken!) per fles.

Wie mijn blog leest zal niet verbaasd zijn dat deze ertussen staat 🙂 mijn eerste tube is leeg, een review werd geschreven. Wat kan ik nog meer zeggen?

Freeman Manuka Honey & Tea Tree Cleanser, 3,99 euro.

En eentje waar nog een uitgebreide review van zal volgen! Eindelijk vond ik een skincare product waarvan ik geen acné opflakkeringen krijg. Whohoo!

l’Oreal Hydra Genius 10,99 euro

Probeerde jij al een van bovenstaande producten uit?

xoxo

Fie

Hola Nova is er ook op Facebook & Instagram!

You May Also Like

3 Comments

  1. Eke 14 oktober 2017 at 19:05

    Wat leuk om je favo producten te lezen! Ik gebruik er geen van, maar krijg wel inspiratie!

  2. Saskia 14 oktober 2017 at 12:31

    Ik ken er geen een 🙂 Maar die Hydra genius van L’Oreal lijkt me een fijne.

  3. Irene 6 oktober 2017 at 18:34

    Ik heb de hydra genius ook en vind het echt een geweldig ding!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.