Getest en Gekeurd // Freeman Manuka Honey & Tea Tree Oil… take 2!

Ik schreef al eens eerder over het Manuka Honey & Tea Tree oil masker van Freeman. Waarom maak ik dan een tweede post? Is mijn mening zo erg veranderd? Wel…. ja en nee!

De vorige keer gebruikte ik deze tube als masker. Je kan hem echter ook gebruiken als cleanser!

Ik kocht dit “maskertje” omdat ik uit ondervinding weet dat Tea Tree een heel positief effect heeft op mijn huid. Eigenlijk had ik eerst helemaal niet gezien dat je hem ook als facewash kan gebruiken!

De consistentie is vrij dik voor een cleanser, het is gewoon niet wat je verwacht..

Als masker vond ik hem vrij “meh”, niet heel goed… ook niet persé slecht. Mijn mening was er eerder neutraal over. Maar wat is mijn mening wanneer ik het “masker” gebruik als een facewash?

Wel, in het begin was het wat zoeken. Omdat het geen gel is (zoals ik gewend ben) wist ik eerst niet goed wat de beste manier was om de cleanser aan te brengen. Op een doekje, met mijn vingers,..? Nu maak ik eerst mijn huid nat, waarna ik de cleanser in masseer. Het afhalen doe ik meestal met een doekje, omdat het zo dik is is het moeilijk om het er allemaal met enkel water af te halen. Soms breng ik hem aan net voor ik douche, dan kan ik hem onder de douche afspoelen. Dat gaat ook prima!

           

Maar wat is het resultaat? Ik wist al dat tea tree een positief effect heeft op mijn huid, en dat is nu wel bewezen! Mijn huid ziet er zoveel beter uit sinds ik het de Manuka Honey & Tea Tree cleanser gebruik. Als ik dat toch last krijg van puistjes, is dat te wijten aan veranderde skin care routine (daar ben ik nog steeds zoekende in! Momenteel test ik een nieuw product van l’Oreal, daar komt ook gauw een review over).

Ondertussen is mijn tube bijna op, maar af en toe (volgende week!) zijn er acties op Freeman bij Kruidvat, ik ben van plan om snel 2 tubes te halen voor…. 6 euro 😉 niet alleen een efficiënt product dus, maar ook budgetvriendelijk! Yay!

xoxo

Fie

Hola Nova is er ook op Facebook & Instagram!

You May Also Like

1 Comment

  1. Kool Family 24 september 2017 at 08:46

    Goed dat het als cleanser wel aan de verwachtingen voldoet. Ik heb zo eens cleanser en mask van Estee Lauder en vind die alleen als masker goed…

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.