Let’s get personal // Hallo Hersft!

Herfst! Mijn favoriete seizoen! De kleuren, het eten, de kleren… Jasjes, sjaals, enkellaarsjes… gedaan met zweten en smeltende make-up 😉

Versta me niet verkeerd, ik had een fijne zomer en de lente is zeker mooi. Maar de herfst? Tja, die vind ik helemaal geweldig!

Ik hou van zoete, maar vrij zware en kruidige geuren. In de zomer is het vaak wat “too much”, maar sinds enkele weken draag ik opnieuw Hypnotic Poison! Met geurnoten als vanille, musk en amandel dé perfecte geur om frisse herfstavonden (en nachten 😉 ) door te komen.

Alien staat ook nog op mijn wishlist voor deze herfst en winter, waarom is hij toch zo vreselijk duur?

Hiep Hiep Hoera voor donkere (zware) ooglooks! In de zomer staat het wat gek (en blijft het niet mooi zitten, bleh) in de herfst haal ik weer alles uit de (make-up)kast!

Deze drie paletten heb ik nog niet zo lang, maar ik ben van plan ze héél veel te gebruiken de komende maanden 🙂 Zeker Subculture (midden!) die is echt mijn favoriet geworden!

Ik ben niet zo’n fan van sandalen. Of ballerina’s. Ze zitten nooit goed, de bandjes knellen,… en het wordt helemaal erg wanneer ze geen lederen binnenzool hebben. Enkellaarsjes of eerder geklede derby schoenen daarentegen? Yes please!

Simpel en classy… maar met een egde!

Als ik ergens liefhebber van ben (lees: verwoed verzamelaar) dan is het wel lipstick! Ik heb er veel (véél) en matte, donkere kleuren vind ik prachtig. De onderste foto is er eentje van Essence uit de nieuwe “matt, matt, matt” collectie! In de zomer kan ik ze uiteraard ook dragen, maar dan vind ik ze minder passen. Een donkere, matte lipstick vraagt om jasjes met een grote sjaal!

En mijn jas- en sjaal combinatie… die vond ik al! Ik kocht de jas tweedehands over via Facebook, en de sjaal is een white-based tartan die je overal wel kan vinden.

Ergens wil ik ook nog een rode jas, die zou er volgens mij ook erg mooi bij staan!

Een zwart-witte (of grijze) sjaal is ook een must, staat leuk bij alles! Deze vond ik bij Esprit en hij zou perfect passen op mijn roze jassen (jep, meervoud… ik heb er 4).

Maar ook binnen kleden we het wat warmer (gezelliger) aan… denk aan dekentjes op de bank, fluffy kussens en kaarsjes véél kaarsjes! Mijn favorieten zijn die van Yankee Candle (die geuren, mmm) en ik stop ze liefst in een mooi glaasje, potje, vaasje… die op de foto’s hierboven vond ik hier , zijn ze niet mooi? En helemaal niet duur!

De laatste tijd hou ik me wat meer bezig met skincare. Ik gebruikte nooit dagcrème, ik heb een vette huid en dacht steeds dat het gebruik van gelaatsverzorging dit alleen erger zou maken. Deze gel (geen crème!) van l’Oreal is net bijzonder geschikt voor de vette huid… benieuwd of het wat is! 🙂 In de koudere maanden is het zeker geen luxe om je huid extra in de watten te leggen. Een review vind je sowieso snel terug op Hola Nova!

xoxo

Fie

Ps. Hola Nova vind je ook terug op Facebook & op Instagram!

You May Also Like

3 Comments

  1. Sherr 14 oktober 2017 at 08:57

    Ja de herfst is heerlijk! Ik ben het met je eens!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.