Review // Nars blush in Gaiety

Een tijdje terug had FeelUnique een kortingsactie, ik nam er gebruik van om de UD Naked 2 aan te schaffen en ook aan Nars “Gaiety” kon ik niet weerstaan!

Dat Nars soms op z’n minst te noemen eigenaardige namen voor hun blushes kiest is geen geheim, er wordt over gepraat… and it sells ๐Ÿ˜‰ “Gaiety” doet geen wenkbrauwen fronsen, en is -zoals de naam het aangeef- een vrolijke, fel roze kleur.

Nars’ verpakkingen zijn steeds heel strak vormgegeven, ik vind het best okรฉ! Ik hecht er niet zoveel waarde aan, maar als het product er leuk uitziet is het wel een plus.

De blushes bevatten 4.8 gram. Ter vergelijking: Mac pro longweer blushes bevatten 6 gram en Max Factor Blushes bevatten 1.5 gram (!!!).

Het doosje zelf voelt een beetje rubberachtig aan, al klinkt dat wat gek. Het is mat, en heel moeilijk schoon te houden (helaas). Ik hou de kartonnen verpakkingen van Nars blushes dan ook bij…

ย ย 

Wat ik niet bijhoud is de folie in het doosjes. Ik vraag me af wat het nut er eigenlijk van is?

KNAL KOEL ROZE!ย 

De kleur lijkt erg fel in het doosje, maar eigenlijk valt het heel goed mee!

Super gepigmenteerd! Je hebt dus echt niet veel product nodig, het is zelfs aangewezen voorzichtig te zijn… gevaar voor overkill.ย 

En zo staat hij bij mij!

Verder draag ik nog: Foundation ( MAC Studio Fix Fluid, NC20), Brow Pomade (ABH, Granite), Liquid Lipstick (Colourpop, Cheap Thrills) Mascara (Max Factor, Master Piece Max) Eyeliner (Essence, waterproof eyeliner pen)

Nars blushes kosten zo’n 31 euro, ik bestelde de mijne bij FeelUniqueย maar Nars wordt ook verkocht via ASOSย en sinds kort zelfs via De Bijenkorf!

xoxo

Fie

Hola Nova is er ook op Instagram & Facebook!

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.