Let’s get personal // Onze zomer in foto’s

De zomervakantie ligt alweer enkele weken achter ons (boeee). Tijd voor een overzicht… foto’s van thuis, en van op reis in Bulgarije!

In juni kreeg ons konijntje Fluffy eindelijk een vriendinnetje, Langoor… vast heel moeilijk om te raden wie wie is ๐Ÿ˜‰ Ze kregen een mooie konijnenvilla voor hen, buiten in de tuin! Daar hebben ze veel ruimte, wat voor konijntjes erg belangrijk is.

En Lammieย kreeg een plaatsje bij de andere knuffels van dochter Fleur. We vonden haar op de grond, bij H&M, afgewezen van 10 naar 2 euro, en helemaal alleen. Fleur vond het zo zielig, dat we haar wel moesten kopen ๐Ÿ˜‰

In Augustus gingen we naar Bulgarije! Best spannend, want we gingen nog nooit alleen weg met het vliegtuig. De heenvlucht vertrok erg vroeg, wat zorgde voor een mooi uitzicht op de kust met alle lichtjes.

Dit jurkjeย kocht ik nog net voor vertrek! Ik vond de kleur zo leuk, ik draag eigenijk niet vaak felle kleuren maar daar lijkt verandering in te komen! Het is een zogenaamde crop top dress, een kort topje en een rok die met elkaar verbonden worden door een semi transparant stukje.

Ook het hoesje is nieuw! Van casimoda, ik heb een iPhone 6+ en het is zo moeilijk om mooie hoesjes te vinden. Zeker aan een goeie prijs! Op die webshop hebben ze een uitgebreid gamma, en niet alleen voor de “standaard” 6 of 7 ๐Ÿ˜‰

Een week gaat toch veel te snel voorbij :'(

In de week voor we vertrokken liet ik een microdermal zetten, daar komt later nog een meer uitgebreide blog over!

Dit winkeltje lag vlak bij ons hotel: zoveel soorten zeepjes!

Geef toe: moest het kunnen zat je hier toch elke dag?

We zaten vlak bij het strand, ideaal!

Dit zijn foto’s die Fleur met haar tablet maakte ๐Ÿ™‚

Terug in Belgiรซ gingen we nog met een motorbootje varen, superleuk! Zowel voor volwassenen als voor kindjes!

Claudia en ik sloten het verlof in elk geval goed af ๐Ÿ˜€

Twee dingen die ik alvast ga missen: veel munt gebruiken in gerechtjes, zomerfruit…

Maar ik kijk ook al uit naar de herfst, die komt met leuke manteltjes en dikke sjaals ๐Ÿ™‚

Wat is jouw favoriete seizoen?

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Instagram en op Facebookย 

 

You May Also Like

1 Comment

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.