Review // Urban Decay Naked 2

Is hij de prijs waard en ben ik helemaal mee met de hype?

Ok ok, toegegeven…. ik hinkel wat achterop. De Urban Decay naked paletten zijn al jaaaaren een gigantische hit! Bijna elke make-up liefhebster heeft er wel eentje (of meerdere!) in haar kast. Ik nu dus ook… eindelijk ๐Ÿ˜‰

Ik had eigenlijk niet veel zin om zo’n hoog bedrag in een oogschaduwpalette in investeren. De Undress Me Too van MUA leek me een prima alternatief! Het was ook een goeie manier om te testen of de kleurtjes wat voor mij zijn. Ondertussen kocht ik de Undress Me Too voor de tweede keer, en kon ik met mooie korting de Naked 2 op de kop tikken…

Op de achterkant staan, net als op de voorkant, de oogschaduws afgebeeld. Ik vind het een prima verpakking! Alles wat je moet weten staat erop.

Het is natuurlijk maar een detail, maar de binnenkant van het doosje vind ik echt leuk!

Het oogschaduwdoosje zelf is van blik. Basic maar stevig & kwalitatief!

De kleuren zijn een mix van warm en koud, licht en donker, shimmer en matte. Het kan lijken op een “samenraapsel” van van alles, maar ik vind het ideaal! Je kan er heel veel kanten mee op.

Foxy – Half Baked – Bootycall – Chopper – Tease – Snakebite – Suspect – Pistol – Verve – YDK – Busted – Blackoutย 


Het kwastje dat erbij zit is echt heel goed! Dat vind ik een pluspunt.

ย 

De sachets vond ik wel okรฉ… maar eigenlijk niet veel meer dan dat. Om eerlijk te zijn had ik voor zo’n gehyped, en duur, palette wat beter pigment verwacht. Toen ik mijn ABH Subculture swatchte schrok ik van de intensiteit van de kleuren. Dat had ik hier niet.

Ook in gebruik had ik hetzelfde gevoel: wel goed, zeker niet slecht… maar geen wauw-gevoel. Of hij nu echt zoveel beter is dan andere paletten? Meh. Ik ben van plan hem binnenkort eens te vergelijken met de MUA Undress me too!

Versta me niet verkeerd, er is niks mis met het palette en ik heb geen spijt dat ik hem kocht. Ik ben wel blij dat ik korting had, moest ik er de volle prijs voor gegeven hebben ging ik dat toch wat jammer vinden.

Zelf bestelde ik hem hier op FeelUnique. Jep, op de Franse versie van de site! Bij kortingsacties wordt Urban Decay niet uitgesloten op de Franse versie, zodra je de site in het Engels zet wel! Iets om in de gaten te houden dus… ๐Ÿ˜‰

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Facebook & instagram!

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.