Review // Lime Crime Velvetine in Beet It

Dat mijn lipstick-collectie nogal buiten proportioneel aan het worden is, dat is geen geheim. Toch heb ik nog een heel (héél) lange wishlist! Op die wishlist staan o.a.. veel “Lime Crime Velvetlnes”, ik kocht onlangs mijn eerste..

Geef toe: je zou er al eentje kopen voor de verpakking alleen! Zo leuk met de roosjes.

Op ASOS alleen staan al 35 kleurtjes, het was moeilijk om een keuze te maken! Uiteindelijk koos ik voor Beet It, op ASOS staan de Velvetlnes (oftewel de liquid lipsticks van Lime Crime) onderverdeeld in kleurgroepen (handig!). Beet It staat bij de Classic Reds/Pinks/Purples.

Beet It wordt omschreven als een “Deep Berry Pink” 

Vegan & Cruelty Free! Hoewel ik geen veganist ben, vind ik dat toch een pluspunt.

Door de kleur van de strip zie je meteen welke Velvetine je hebt, erg handig!

Het roosje op de dop, hieraan zou je een echte Velvetine kunnen onderscheiden van een fake (die zijn, helaas, ook in omloop! Bestel je via Asos weet je natuurlijk wel dat je een echt hebt… maar let op als je tweedehands koopt)

Een doe-foot applicator is mijn favoriet. Niet te flexibel, en vrij puntig waardoor je precies aan kan brengen..

 

Beet It is de kleur onderaan, boven zie je Vintage van Nyx (ik bestelde ze tegelijk!)

De formule van deze Velvetine is vrij dun, dat zie je ook aan de swatches! Daardoor is hij iets lastiger om aan te brengen. Wat het voordeel dan weer is, is dat hij daardoor wat stained en extra long lasting is. De NYX swatch was veel vlugger van mijn arm verdwenen!

Ik hou echt van de kleur! Hij is niet te rood, niet te roze, niet te paars… precies goed!

Ik moest hem op een hele dag slechts 2x bijwerken (na een maaltijd), en eigenlijk sleet hij erg mooi af (zonder brokkelen). Bovendien ruiken de velvetlnes lekker (naar vanille!) en vond ik ze niet erg uitdrogend (wel een beetje natuurlijk, maar met een matte liquid lipstick is dat bijna niet te vermijden).

Ik wil zeker nog een (of meerdere) kleurtjes bijbestellen 😉

De Velvetlnes kosten zo’n 16 euro en je kan ze hier vinden.

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Facebook & Instagram!

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.