Getest en gekeurd // Brillen passen met Ace & Tate

Ik ben de laatste tijd wat uitgekeken op mijn bril (ha, gekeken), tijd om eens wat andere modelletjes te proberen! En dat kan makkelijk bij Ace & Tate!

Al eerder schreef ik uitgebreid over het bestellen van een bril bij Ace & Tate, maar je hoeft natuurlijk geen nieuwe bril te kopen. Gewoon eens passen, dat kan ook!

Op zich ben ik nog steeds erg blij met de bril die ik toen koos, het enige wat ik jammer vind is dat hij niet verstelbaar is bij de neus. Hij is eigenlijk iets te breed voor mij, waardoor hij snel afzakt. Als je hem even past merk je dat niet, hou je hem de heel dag op… dan wel.

Bij het overzicht van de brillen kun je links de gewenste breedte selecteren. Ik besloot enkele brillen te testen in “smal”.

Bovenaan vinkte ik “Beschikbaar voor thuis passen” aan, het kan namelijk wel eens gebeuren dat een bepaalde bril uitgeleend is, waardoor er dus geen meer beschikbaar zijn.

Ik zocht 3 modelletjes uit (waarvan 1 in twee kleuren), ik bestelde ze in twee delen (omdat eentje dus niet op voorraad was). Telkens had ik ze binnen de 48u in huis!

Retourneren is super simpel. Het label zit al bij je bestelling, en er zit een handige kleefstrip in de doos. A la Zalando!

De bijgevoegde tips zijn vooral leuk en grappig πŸ™‚

Aha! Onderaan dit artikel ga ik een link plaatsen naar een Instagram post, ik ben benieuwd!

Dit zijn de 3 brillen die ik uitzocht!

1. Tyler in Champagne

Mijn huidige bril heeft metalen pootjes, maar volledig metalen brillen zijn ook helemaal terug van weggeweest!

Wat ik handig vind is dat je hem kan verstellen bij de neus, maar ik vind hem mij niet zo goed staan.. de bovenrand loopt gelijk met mijn wenkbrauwen, en dat stoort me.

2. Tyler in Smoke

Same story πŸ™‚

3. Steve in BananasΒ 

Een van de twee brillen die ik “zomaar” bestelde, om het eens te zien. Vreemd genoeg zijn juist die brillen mijn favoriet! Ik vind hem wel vrij opvallend voor elke dag, maar als tweede bril… mjaa

4. Milan in BlushΒ 

Pink Pink Pink! Eigenlijk een beetje hetzelfde verhaal als hierboven, ik vind hem leuk.. maar voor elke dag wil ik toch liever wat neutraler.

Maar waarom kiezen? πŸ˜‰

Welkeen is jouw favoriet?

xoxo

Fie

Ps. Hier vind je mijn instagrampost en Hola Nova is er ook op Facebook!

You May Also Like

1 Comment

  1. Irene 31 augustus 2017 at 21:54

    Die derde is super tof bij jou! Fijn concept ook πŸ™‚

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.