Getest en Gekeurd // This Works in Transit First Aid

This Works claimed dat In Transit First Aid helpt tegen insectenbeten, puistjes, wondjes… really?

 

Als je voor een merknaam als “This Works” kiest kom je in elk geval niet heel onzeker over! “Modern Natural Beauty”, het klinkt in elk geval veelbelovend. Maar kunnen ze die verwachtingen inlossen? Ze zijn vooral bekend voor hun “Sleep” producten, en alhoewel ik daar ook nieuwsgierig naar ben vind ik ze best prijzig.

Toen zag ik op BeautyBay wat anders die me ook interesseerde: de In Transit First Aid rollerpen.

“De In Transit First Aid is hét antibacteriële en kalmerende wondermiddel van This Worsk tegen bijna alle ‘huid-calamiteiten’ die je onderweg kunt ondervinden! Het is de on-the-go redding tegen pukkeltjes, muggenbulten, irritaties, blaren en kleine (brand)wondjes. De First Aid bevat een hoge concentratie aan krachtige bio-oliën zoals de antiseptische petitgrain, verzachtende rosewood, balancerende geranium en kalmerende lavendel. Het is een multi-inzetbare on-the-spot ‘eerste hulp’ voor je huid!”

De pen zit in een opvallend rood doosje, en voelt heel zwaar aan. Ik verwachtte plastiek, maar hij bleek van metaal! Dat doet toch een stuk kwalitatiever aan.

 

8 ml is opzich niet zo heel veel. Zeker niet voor een multipurpose product, toch snap ik wel waarom hiervoor werd gekozen. First Aid maakt deel uit van de “In Transit” lijn, ze moeten dus handig zijn om mee te nemen op reis, in je handtas…

De rollerpen vind ik heel makkelijk in gebruik, je kunt er precies mee werken, Bij lotions in een tube heb je vaak teveel product ineens..

Het product ruikt heel kruidig, eigenlijk precies zoals je zou verwachten!

Ik testte hem uit op puistjes en op een wespensteek (helaas), voor het laatste vind ik hem beter werken daar voor het eerste! Hij helpt wel bij puistjes, maar een wondermiddel vind ik het niet. Op de wespensteek werkte hij wel erg verzachtend, ik vind het ook gewoon fijn hem bij me te hebben “voor het geval dat“, een (brand)wondje, blaar of insectenbeet… dingen die je (zeker op reis of in de zomer) kunt voorhebben! Ik ben wel benieuwd hoe lang ik kan doen met 8 ml… het klinkt als enorm weinig, maar volgens mij valt dat best mee omdat je er ook niet veel van nodig hebt. Bovendien werkt het rollerbal systeem heel precies en zuinig!

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Facebook & Instagram!

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.