Review // MUA Pro Fire Vixen oogschaduwpalette

Rode tinten zijn hot, Anastasia Beverly Hills lijkt het startschot gegeven te hebben voor paletten vol rode, fuschia en oranje tinten. Mua kwam nu ook met hun eigen variant!

 

Fire Vixen ziet er iets anders uit dan de andere paletten van MUA die ik heb, met 15 kleurtjes en rechthoekige pans.

Ik twijfelde al een tijdje of ik Modern Renaissance ging aankopen, de kleuren vind ik mooi… maar het palette zelf is zo prijzig, en ik ben niet zeker of dat soort kleurtjes wel vaak zou gebruiken.. Toen ik dit palette van MUA zag twijfelde ik geen moment, voor 6,99 euro kun je wel eens met nieuwe kleurtjes experimenteren!

Undress Me Too is een favoriet dus ik had hoge verwachtingen van dit palette!

De kleurtjes hebben geen namen, wel nummers. Ergens vind ik dat wel een beetje jammer… afhoewel het niet af doet van het product zelf natuurlijk.

 

Ah jammer! Je kan de zegel bijna niet openen zonder de achterste sticker te beschadigen.

De kleuren zijn suuuupermooi, vooral die fuschia onderaan spreekt mij aan!

  

De shimmers van MUA zijn meestal erg mooi, de matte kleuren vallen soms wat tegen…

Waar ik een beetje voor vreesde werd deels werkelijkheid: de eerste, matte kleur bleek haast onzichtbaar te zijn.. en zo poederig! De rest was gelukkig wel prima.

Ik dacht dat het ging helpen om de kleurtjes licht vochtig aan te brengen, en ja hoor: wow!

De onderste rij! Gorgeous!

Even om het verschil duidelijk te maken: boven is de eerste rij vochtig aangebracht, onder droog.

   

Na het swatchen: je ziet dat de kleurtjes vrij poederig en “creamy” zijn, dat vind ik eigenlijk niet negatief.

 

Tijdens het aanbrengen was dit een stuk vervelender: heel veel fall out! Iets om rekening mee te houden… hier bracht ik de kleuren droog aan, met een vochtig penseel kan het een stuk beter zijn. Omdat de oogschaduw zo goed gepigmenteerd is, was het best moeilijk om alles weg te krijgen.

  

Het resultaat! Roode tinten zorgen voor een scherp contrast met blauwe ogen, ik moest er even aan wennen! Op zich vind ik het wel leuk, het is eens iets helemaal anders (voor mij toch!), misschien komt die ABH aankoop toch dichterbij…

Andere make-up op de foto 

MAC Studio Fix Fluid in NC15 – NYX Blush Stick in Pink Lotus (volgens mij bestaat deze niet meer) – Morphe Liquid Lipstick in Vanity – Catrice Liquid Eyeliner (waterproof) – Catrice Glam & Doll Mascara

Voor 6,99 euro is het MUA Fire Vixen palette een prima alternatief, voor als je de kleurtjes eens uit wilt proberen zonder te diep in de portefeuille te tasten. Je kan hem vinden bij kruidvat!

xoxo

Fie

Hola Nova is er ook op Facebook & op Instagram!

 

You May Also Like

1 Comment

  1. Hansni 13 november 2017 at 16:01

    Fijne review! Zelf vind ik oogschaduws vochtig aanbrengen niet heel prettig en valt t palette met fallout best tegen.. Ik heb trouwens zelf modern renaissance en het is zooo sterk aan te raden! Echt eindeloze looks, met goed en fijn werkende oogschaduws, wel een beetje aan de poederige kant, maar dat is alleen in de pan, je merkt er niet heel veel van. Het is echt aan te raden en je geld zeker waard!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.