Review // Anastasia Beverly Hills Subculture

Na twee maanden uit te kijken naar de release van dit palette kon ik hem eindelijk bestellen! Ik maakte swatches en twee ooglooks (een neutrale en een eerder dramatische).

In mei werd het nieuwe palette van ABH gelekt. Een medewerker van Anastasia Beverly Hills toonde het aan een vriendin, of het was een winkelmedewerkster… er deden verschillende verhalen de ronde. Feit is, nog voor Norvina zelf het nieuwe palette kon tonen… nog voor er überhaupt sprake was van een nieuwe palette op Social Media werd de binnen- en buitenkant al online gezwierd (lees er heir meer over).

  

  

Toen ik de gelekte foto’s zag wist ik het al, dit palette moest ik hebben!

Op 25 juli (’s avonds) werd het palette gelaunched, ik was er meteen bij om er eentje te bestellen! Ze waren, natuurlijk, heel snel uitverkocht!

Na het bestellen merkte ik dat ik mijn postcode vergat in te vullen. Niet slim! Gelukkig kwam hij toch goed aan (en snel ook, op vrijdag had ik hem al!)

Vooral het kleurtje “Edge” sprak me enorm aan, mosterd geel! Ik hou van gele oogschaduw, maar je ziet het zo weinig..

De buitenkant is, net als bij MR, van fluweel. Mooi om te zien, maar lastig proper te houden!

 `

Er zit ook een prima borstel bij, vaak gooi ik de borreltjes uit palettes weg (meestal zijn het ook maar van die schuimpjes) maar deze zal ik uiteraard houden!

De swatches! Deze zijn gemaakt met slechts 1 veeg! Ik was héél verbaasd over het pigment, wow! Ik had al gehoord dat Anastasia’s oogschaduws héél erg kwalitatief zijn, dat is bij deze wel bewezen!

Enkel Cube valt wat tegen (allereerste kleur, onder het beige… je zie hem bijna niet). Misschien doet hij het wel goed als topper over een andere, matte oogschaduw? Op de foto’s in de pan lijkt het wel een creamy, matte witte kleur… dat had ik persoonlijk liever gehad.. oh well..

Hier zie je goed hoe creamy de oogschaduws zijn

Na (!) een swatch te maken zag mijn vinger er zo uit… het pigment is echt insane!

Daardoor is het ook wat lastiger werken, je hebt maar een héél klein tikje nodig om voldoende op je kwast te hebben (niet in gaan roeren! Je hebt er zo te veel en je verspilt je product), als je wat teveel op je penseel duwt krijg je ook erg veel last van fallback. Opletten dus, handle with care…

              

Ik maakte er deze twee looks mee 🙂 een opvallendere (met geel, blauw en groen) en een neutrale. Zoals je ziet kun je er dus alle kanten mee op! Ik ben erg blij dat ik hem kocht, hij was de investering dubbel en dik waard 🙂

Ik bestelde hem hier, op de officiële UK Anastasia Beverly Hills website.. voorlopig is hij uitverkocht, maar hij komt wel nog terug.

Welke look is jouw favoriet?

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Facebook & Instagram!

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.