Unboxing // De schoenen die ik kocht in de sale…

I looooove de solden! Meestal koop ik in de winter schoenen voor in de zomer, en vice versa (dan krijg je pas grote kortingen) maar nu moest (ja ja, moest) ik ook wel sandalen kopen. Benieuwd naar welke het geworden zijn?

Ik koop eigenlijk niet zo vaak schoenen. Sommige vrouwen hebben kasten vol.. mij boeit het eigenlijk niet zo. Als ik รฉรฉn paar platte sandalen heb voor in de zomer, dan is het prima. Laat dat nu net het probleem zijn, toen ik en Fleur terug kwamen van ons cinemabezoek in Kortrijk knapte het bandje van mijn sandaal! Dat was een dinsdag, en de donderdag gingen we naar plopsaland. Plopsaland doe je niet even op hakken (enfin, ik toch niet) en voor sneakers was het echt te warm. Er zat dus niks anders op dan toch op zoek te gaan naar een last-minute nieuw paar sandalen!

Ik was erg tevreden van mijn vorige paar “Les Tropeziennes”, dus besloot ik er dit jaar opnieuw te kopen. Ze lopen makkelijk, zijn mooi, en van echt leer (heel belangrijk vind ik!) terwijl ze toch niet erg prijzig zijn (zo’n 55 – 75 euro)

Deze hebben een rubberen zool, waardoor ze nog aangenamer zijn om mee te wandelen. Mijn vorige paar was erg dun!

Het zijn lage gladiatorsandaaltjes met grijs, zwart, goud en bruin.. dat gaat bij alles!

Ik zag er nog andere hele leuke, met een soort olievlek effect (ze hadden alle kleurtjes, afhankelijk van hoe je ze bekeek) maar die liepen echt niet goed en zijn bovendien moeilijk te combineren.

In veel winkels waren de solden op sandalen/les tropeziennes heel pover, – 20% max. Bij een lokale schoenwinkel kreeg je -50% bij twee paar! Ik moest (ehem) dus nog een paar kopen ๐Ÿ˜‰

Ik had deze al eerder zien staan in de etalage (en me ingehouden om ze niet te kopen!). Het merk kende ik nog niet, blijkbaar is het Frans en wordt het ook verkocht bij Torfs.

Sandaaltjes met hak en studs! Ik vind ze classy, met een edge.

Wederom echt leer, en best betaalbaar! Ze stonden eerst aan 55 euro

Telkens ik zie dat een prijs is afgeplakt of doorkrast kan ik het niet laten om het toch te (proberen te) lezen ๐Ÿ˜‰ wat blijkt? Ze staan aan 47.90 euro op de doos.. dit kan natuurlijk zijn omdat het een Frans merk is (Hunkemรถller is ook steeds goedkoper in NL en Duitsland) maar moest ik deze schoenen aan 55 euro gekocht hebben, dan ging ik toch een beetje balen.

Voor de twee paar sandalen samen betaalde ik 60 euro! Een heel mooie deal ๐Ÿ™‚

Dit was mijn beste deal (in procenten gezien) van deze sale periode!

Laarsjes van Essentiel

Zeg nu zelf: als dit geen luxe uitstraalt? Schoenen in afzonderlijke dustbags!

En ta-daaa! Dit zijn ze dan. Simpele, klassieke zwarte laarsjes… opnieuw met een edge.

De hak is best bijzonder, net als de twee ritsjes (enkel de voorste is werkend)

Ze gaan zo mooi staan onder zoveel outfits! Ik en mijn lage platte laarsjes waren onafscheidelijke in eerdere OOTDS, nu kan ik afwisselen met een hakje ๐Ÿ™‚

Het model heet “Keryka”

Ik heb er stiekem al wat mee rondgelopen (oeps, het is aan de zool te zien!). Ze zijn gemaakt uit schapenleer.

Ik betaalde 60 euro voor deze laarsjes, een heel pak minder dan de originele prijs van 225 euro! Luxe, aan een budgetprijsje ๐Ÿ™‚ whohoo!

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Facebook & Instagram!

 

 

You May Also Like

3 Comments

  1. Nicole Orriรซns 8 augustus 2017 at 11:51

    Handige laarsjes lijken me dat. Die passen ook bij alles!

  2. Mamavantweeblog 25 juli 2017 at 21:34

    Ooh die sandalen met studds!! Ik ben ook den prijzenkrasser ???

  3. Irene 24 juli 2017 at 21:34

    Haha ik kijk ook altijd naar de originele prijsjes! ๐Ÿ˜€ Altijd leuk om te zien hoeveel je bespaart! Ik vind vooral je platte sandaaltjes super mooi! Ze zien er ook best comfy uit.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.