Review // Sleek i-divine in “Oh So Special” + ooglook!

Oh So Special van Sleek was een van mijn eerste liefdes. Daarna raakte hij wat in de vergetelheid, helaas. Omdat ik veel kleurtjes volledig had opgebruikt besloot ik hem onlangs opnieuw te kopen!

   

Ahh Sleek. Toen ik pas begon met met vaker oogschaduw te gebruiken leken deze i-divine paletten een echte hype, iedereen schreef erover, iedereen kende ze… iedereen wou ze. Vooral de paletten “Au Naturel” en “Oh So Special” waren erg in trek. Continue waren ze uitverkocht! Ik was dan ook erg blij toen ik eindelijk “Oh So Special” kon bemachtigen. Ik gebruikte enkele kleurtjes helemaal op, en vergat hem toen zo’n beetje.

Een tijdje terug besloot ik hem opnieuw te kopen! Zou ik opnieuw verliefd worden?

Ik ben eerlijk gezegd vergeten hoe de verpakking er 7 jaar geleden uitzag, volgens mij toch een stukje anders dan nu!

Wat wel hetzelfde bleef: de matte verpakking met glanzend logo (al kreeg dat logo ook een update). Heel mooi om naar te kijken, maar moeilijk schoon te houden 😉

Wat ik toen jammer vond en wat niet veranderd is: de kleurtjes kregen dan wel allemaal een leuke naam (top!) hij staat nergens opgedrukt. Ze worden enkel vermeld op het plastiekje dat je terugvindt in de verpakking (bij mij is dat het eerste wat in de vuilbak verdwijnt… oeps).

Herinnert iemand zich nog de oude paletten? Nu zijn de oogschaduws plat, vroeger hadden ze een wafeltjes structuur 🙂

Alle namen hebben iets te maken met “Feest”, dat vind ik super! Ik hou ervan als producten leuke namen krijgen, gewone cijfertjes zijn zo saai…

Ik hou echt van de kleuren, je kan er alle kanten mee op! Mat, donker, licht, shimmer, koud, warm.. wat je maar wilt.

Op de achterkant vind je de ingrediënten en wat suggesties over welke looks je kan maken.

De bovenste rij! Yes! Dit is wat ik me kon herinneren 🙂 supermooie shimmers, en een lichte, matte kleur (dat ik helemaal opgebruikte in het eerste palette). Als je een matte, lichte kleur over je gehele ooglid aanbrengt voor je met je ooglook begint kun je zoveel makkelijker blenden!

Bow – Organza – Ribbon – Gift Basket – Glitz – Celebrate

Maar dan die tweede rij, ai ai ai! Die eerste tint, WAT GAAT ER MIS? Het lijkt wel rozige talkpoeder. Help! Nochtans is dat, volgens mij, ook een tint die ik volledig opgebruikte in het eerste palette. Buiten Boxed (die vind ik ook wet tegenvallen) zijn de andere kleuren gelukkig wel dik oké.

Pamper – Gateau – The Mail – Boxed – Wrapped Up – Noir

En dit is de look die ik me het palette maakte 🙂 ik gebruikte geen enkele andere oogschaduw, enkel de kleurtjes uit dit palette.

Ik blijf het een mooi palette vinden, ook al vallen enkele kleuren wat tegen. Sleek is een budget merk, hij is een klasse goedkoper dan Maybelline maar ik vind de kwaliteit zoveel beter! Met Maybelline had ik namelijk een slechte ervaring waar slechts enkele kleurtjes meevielen in plaats van tegenvielen.

Sleek Oh So Special kun je onder andere hier bestellen, bij Beauty & Bobs.

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Instagram en op Facebook xx

You May Also Like

4 Comments

 1. Mylou 22 juli 2017 at 11:42

  Ik had vroeger een vriendin en die had ze allemaal, zo jaloers was ik! Haha. Mooie look heb je gemaakt :).

 2. Kiki Multem 21 juli 2017 at 19:45

  Oh zo mooi! Prachtig die combi van mat en shimmers!

 3. nicole orriens 21 juli 2017 at 18:04

  Wat een boel mooie tinten! Heel gevarieerd. En het resultaat is prachtig.

 4. Make-up And more 21 juli 2017 at 13:48

  Ik had ze vroeger allemaal de Sleek palettes ☺️. Ik heb er uiteindelijk nog 2 overgehouden: de original en de storm. Die zijn idd nog met honingraat textuur.

  Het enige minpunt vind ik aan de palettes is dat de poeders veel fall-out hebben

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.