Let’s get personal // Onze zomerse foto’s

Joepie! De zomer is alweer enkele weken oud, al lijkt ze wel al veel vroeger te zijn begonnen (hot hot hot!). In die periode heb ik natuurlijk al heel wat foto’s gemaakt πŸ™‚ de leukste deel ik graag in deze post!

Op één van de eerste echt warme dagen dit jaar hoefde ik niet te werken en was Fleur ook een dagje thuis van school! Ideaal om een terrasje te mee te pikken πŸ™‚ helaas staat ze niet zo graag op foto, dus vaak neem ik ze stiekem of staat haar gezicht er niet op (sowieso post ik haar niet (vaak) herkenbaar online, als jij jouw kinderen wel herkenbaar post is dat prima natuurlijk, elk zijn keuze!).

Wij gingen naar de cinema! Zo leuk hΓ©, al die kleurtjes (en zo duur… even slikken aan de kassa!).

Als wij ergens naartoe gaan is het vaak met de trein! Geen fileleed, geen parkeerstress… en nu ik nog geen 26 ben is het best voordelig (GoPass 1). De auto gebruik ik vaker voor kortere afstanden.

In mijn OOTD post zei ik het al: ik draag eigenlijk nooit felle kleuren. Deze jas is echt een uitzondering, samen met een rood bloesje dat ik al enkele jaren heb. Eigenlijk vind ik het wel leuk, een “pop of colour”, misschien moet ik het vaker aandurven!

Voor we naar de cinema gaan gaan we, als een soort traditie, eerst naar mcdonalds. We hebben geen mcdo in de buurt (gelukkig maar, misschien..) en er zit eentje vlak naast Kinepolis.

“Ik wil geen fotooooooooo’s”

Nog een voordeel van het zonnetje: buiten foto’s maken! Swatches zijn nog zoveel mooier als je kan laten zien hoe ze kleuren in het zonlicht. Dit is het Violet Voss Rose Gold Highlighter palette.

Zomerse armbandjes, in roze… of course πŸ™‚

Wij hebben twee huisdieren: twee konijntjes. Fluffy en Langoor (ik was niet diegene die de namen koos..)

Eind juni liep Fleur mee in een loopwedstrijd πŸ™‚ ze wou persΓ© winnen!

Ook eentje uit McDonalds: af en toe hebben ze een limited edition soort frietjes, deze keer ook dus ik dacht ze eens te proberen! Ze zijn vergoten met een chili-kaassaus en daarbovenop liggen er nog groene pepertjes. Ik heb serieus onderschat hoe pikant die laatste zijn πŸ™‚ het vorkje heeft trouwens de vorm van een drietand… niets voor jou als je niet houdt van spicy πŸ˜‰

Ik hou altijd van bloemen in huis, maar in de zomer nog meer πŸ™‚

Als je hier geen vrolijke summer-vibes van krijgt, dan weet ik het ook niet meer… πŸ™‚

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Facebook en op Instagram!

You May Also Like

4 Comments

 1. Heleen Schrijvershof 21 juli 2017 at 19:34

  Wat een leuke foto’s zeg! Er lekker op uit met de trein is volgens mij altijd een goed idee πŸ™‚

 2. Evelyne 21 juli 2017 at 19:11

  Wij reizen ook vaak met de trein, omwille van de zowat zelfde redenen als die van jou. Ook een voordeel is dat mijn vader bij de NMBS heeft gewerkt (nu al 2j op pensioen) en het dus voor hem en mijn moeder dus gratis reizen is πŸ™‚

 3. nicole orriens 21 juli 2017 at 09:24

  Mooie foto’s zeg! Ik vind je haar zo leuk. Mooi met die korte pony!

  1. Fie 21 juli 2017 at 09:37

   Dankjewel Nicole! πŸ™‚

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.