OOTD // Out of my comfort zone! Fluoroze jas!

 

Ik kocht een nieuwe lila/grijs jurkje… en een fluoroze mantel! En dat voor iemand die nooit felle kleuren draagt… een enorme stap voor mij πŸ™‚

Ta-daaa! Mijn twee soldenkoopjes πŸ™‚ beide items kocht ik op asos, ik bestelde er vroeger al wel eens… maar retourneren was er een heel karwei. Ten eerste moest het verstuurd worden naar Polen, ten tweede moest je ervoor betalen… (dat kon ik wel omzeilen met PayPal, maar dan nog vond ik een een heel gedoe) bovendien was er geen track & trace dus liep het fout… dan had je pech!

Gelukkig is dat sinds kort anders: retourneren is MET t&t, gratis.. en gewoon via Bpost!

Ik zag de felroze “ASOS occasion coat with statement sleeves” aan een mooie prijs in de sale en was meteen verkocht, of ik er de originele prijs voor over had gehad… hmm, vast niet (dat geef ik liever uit aan een neutraler item, dat ik vaker kan dragen).

Β 

Op het blousejurkje ben ik helemaal verliefd πŸ™‚ de kleur is bijzonder, iets tussen grijs en lila in. Het deel om te knopen vooraan maakt het bijzonder (en flatterend!). Bovendien is de achterkant iets langer dan de voorkant, geen schrik dus dat je per ongeluk je ondergoed showt πŸ˜‰

De mantel is een echte statementpiece, mag ook wel eens πŸ™‚ toch denk ik dat ik hem met veel dingen uit mijn kast zal kunnen combineren (juist omdat ik zo vaak voor neutrale tinten ga). Wit, donkerblauw, zwart… het lijkt me allemaal erg leuk bij fuschia. Ik ben blij met mijn twee soldenkoopjes! Wat kocht jij al in de sale?

xoxo

Fie

 

You May Also Like

12 Comments

 1. Krystle 21 juli 2017 at 20:19

  Het blousejurkje staat je super mooi! Heb zelf nog niks geshopt in de sale

 2. Let's get personal // Onze zomerse foto's - Hola Nova 19 juli 2017 at 19:58

  […] mijn OOTD post zei ik het al: ik draag eigenlijk nooit felle kleuren. Deze jas is echt een uitzondering, samen met […]

 3. Mamavantweeblog 17 juli 2017 at 20:13

  Oh wauw ik vind hem echt heel mooi!

 4. Linda | travellersoftheworld 14 juli 2017 at 22:30

  Ik ben dol op felle kleuren, dus ik vind je jasje super! Heel mooi πŸ™‚ De kleur staat je ook heel mooi

 5. Sophie 14 juli 2017 at 20:19

  Die roze jas is echt supermooi!

 6. Anne-Marie 14 juli 2017 at 19:36

  Vooral die jurk is erg mooi. En die felle kleur staat je erg goed.

 7. Eke 14 juli 2017 at 19:33

  Hele toffe jas! Ik ben echt een roze-addict, dus supergaaf!

 8. Mylou 14 juli 2017 at 18:40

  Leuke items heb je geshopt! Ik ben vooral verliefd op de jas, zo mooi ?

 9. Pascalle Johanna 14 juli 2017 at 18:18

  Die kleur van de jas staat je super. Ik vind het bij jouw donkere haar prachtig staan! <3

 10. Frederique 14 juli 2017 at 18:17

  Ha ik ken het, ik ben ook niet zo van de opvallende kleuren maar toch, als ik het eens aanheb dan is het eigenlijk heel leuk. Ik vind die jas ook echt tof!

 11. Romy 14 juli 2017 at 18:16

  Super leuk, staat je goed!

 12. Kiki Multem 14 juli 2017 at 18:06

  Oh ik ben fan van die jas! echt top die kleur.?

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.