Review // Morphe Liquid Lipstick in Vanity

Morphe. Vooral bekend om hun oogschaduwpaletten, 35T is één van mijn favorieten! ik vroeg me af of hun liquid lipstick ook zo goed is…

Een tijdje terug zag ik dat BeautyBay nu ook de liquid lipsticks van Morphe verkoopt. De oogschaduwpaletten van dit merk behoren tot mijn favorieten (35T!) dus ik was erg benieuwd of de liquid lipsticks net zo goed zijn!

Uit de 21 (!) kleuren koos ik “Vanity”, een neutrale heel koele roze kleur, Morphe zelf noemt het “Lavender Nude”.

De verpakking is simpel. Je ziet snel welke kleur je hebt (moest je meerdere stuks hebben), dat is een voordeel. Verder heb ik er niet echt iets op aan te merken..

Eerlijk is eerlijk, ik ben niet gek op het Morphe logo. De rode M (zeker her met het roze en zwart erbij) doet wat goedkoop aan. Details natuurlijk.

Zo ziet hij eruit op mijn huid! Ik swatchte hem naast de liquid eyeshadow van Stila (gorgeousss).

Nu snap ik waar de term “Lavendar Nude” vandaan komt, hij is geswatcht een stuk minder roze dan in de tube! Gelukkig maar, want ik heb al zoveel roze liquid lipsticks… (Coloured Raine Princess cut, H&M Enchanté..) deze is echt anders!

De kleur is neutraal, perfect voor elke dag. Hij past bij véél ooglooks en is erg comfortabel om te dragen!

Hij droogt niet uit, en blijft goed zitten. Als ik (vettig) eet slijt hij wel wat, maar dat is heel normaal. Ik hou zelfs niet van lipsticks die muurvast blijven zitten en uiteindelijk gaan brokkelen… de liquid lipstick van Morphe slijt heel netjes af.

Nog een pluspunt (tegenover Coloured Riane): de geur, de liquid lipsticks van Morphe hebben een heel neutrale geur. Ik meen zelfs wat zoets te herkennen, niet zo sterk als bij de liquids van Jeffree Star.. maar het is wel aangenaam, waar de lipsticks van Coloured Raine een heel chemische geur hebben.

De liquid lipsticks van Morphe kosten 13 euro (netjes voor 4g) zijn hier te koop bij BeautyBay!

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Facebook en op Instagram!

You May Also Like

5 Comments

 1. Johanna 7 juli 2017 at 14:37

  ik heb het opgegeven, de liquid lipstick, ik moest een week bekomen en vaseline smeren nadat ik een dagje die van Hema gedragen had. echt prikkende lippen en zeer droog. geen zin om er 20 euro aan uit te geven en dan hetzelfde mee te maken… 🙁

  1. Fie 7 juli 2017 at 16:54

   Oh echt serieus, zo erg 😮 ik heb er nog nooit zo’n reactie op gehad, wel nog nooit die van Hema gebruikt… zou het niet helpen als je er labello (of een andere balsem) onder doet?

   1. Johanna 11 juli 2017 at 21:25

    Blijft dat dan nog zitten, op zo’n vettig laagje? Ach ja, ik zal me maar concentreren op oogschaduw en blush 😉

    1. Fie 11 juli 2017 at 21:29

     Ik hap het meestal af op een tissue (does that make sense? :p ) als het echt te vettig is

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.