AliExpress // ik testte het ‘befaamde’ zwarte masker

Iedereen kent ze: de filmpjes die rondgaan op Facebook en YouTube waarin mensen wel heel hardcore maskertjes testten. Maskertjes die echt alle overtollige talg uit je huid wegtrekken. Veel effectiever dan de gekende neusstrips. Dat moest ik wel proberen, ik kocht er eentje via AliExpress…

Het aanbod zwarte maskertjes op AliExpress is groot, héél groot. Ik wist echt niet welke ik moest kiezen (iets met bomen en een bos). Ik besloot te zoeken op “Daiso”, de Japanse tegenhanger van de Dollar Stores in Amerika. Winkeltjes waar prulletjes en vooral beauty artikelen voor zeer lage prijzen verkocht worden. Natuurlijk beweren alle verkopers dat het een origineel product is (geen fake), aangezien Daiso wel degelijk in Azië geproduceerd wordt en erg goedkoop is kan dat opzich wel kloppen… maar ik neem het toch met en fikse korrel zout 😉

Ik bestelde het masker op 25 februari, en ik ontving het op 28 juni. Not kidding. 4 maand later! Ik heb dat ooit één keer eerder gehad, met een jurkje voor mijn dochter Fleur. Dat kwam ook echt bijna een half jaar later aan… gek hé? De verkoper kan er volgens mij weinig aan doen, ze versturen het op tijd maar wat er daarna gebeurd… tja. Bestellen bij aliexpress is toch altijd weer een gokje (en niet alleen op dat vlak).

De verpakking ziet er goed uit, jammer dat ik er niks van kan lezen 🙂 gelukkig staat de uitleg er ook in het Engels op.

Het masker is echt gitzwart (door houtskool) en stroperig. Ik kan er geen beter woord voor vinden, het is niet dik zoals een kleimasker.. en het heeft ook geen gel structuur. Daardoor vond ik het makkelijker om hem met een kwast aan te brengen.

Ik hield de tube even niet op de kop en er kwam meteen product uit, dit lijkt toch echt op chocoladesiroop? Misschien ligt het aan mijn liefde voor (zoet) eten, maar dat was echt mijn eerste idee.

Ik besloot dat beetje product op mijn hand te laten zitten, zo kon in makkelijk “testen” of het masker al klaar was om van mijn gezicht afgenomen te worden.

Na 15 minuutjes kon het wel 🙂 wat mij opviel is dat het product heel makkelijk losliet, helemaal niet zoals in de filmpjes waar het soms zo goed vastzit dat het pijn doet om te verwijderen? Maar goed, op je handen heb je natuurlijk niet zo’n zwarte puntjes en poriën als op je gezicht… dus, misschien wou het wel niks zeggen.

Meh, helaas… ook het maskertje op mijn neus liet heel makkelijk los. Je ziet wel de poriën, maar er kwam helemaal niks mee uit. Balen! Het lijkt gewoon lijm. Ik heb daarna nog een neusstrip gebruikt, en die was stukken efficiënter.

Er zullen vast maskertjes zijn die wél zo’n straf resultaat bieden, maar na 4 maand wachten en teleurstellend resultaat heb ik het wel even gehad.. al mag je me wel steeds een goeie link toesturen 😉 Ben je toch benieuwd naar deze of wil je verder klikken naar wat anders? Hier kun je hem vinden!

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Facebook en op Instagram!

You May Also Like

11 Comments

 1. nicole orriens 7 juli 2017 at 11:28

  Dat is wel een erg lange wachttijd inderdaad. Balen dat het effect vervolgens ook nog zo tegenviel zeg.

 2. Linda | travellersoftheworld 5 juli 2017 at 23:11

  Jammer dat het niet werkt zeg! Ik vind zoiets bestellen via aliexpress altijd eng, gewoon omdat het wel iets is wat je op je huid smeert en je nooit weet wat ermee gebeurd is en waar het op getest is. Verder ben ik wel echt een Aliexpress fan

 3. Dhini 5 juli 2017 at 22:42

  Zo..dat is erg lang maar gelukkig dat je hebt toch ontvangen. Jammer dat het tegenvalt.

 4. Eke 5 juli 2017 at 20:38

  Wat balen dat je zo lang moest wachten en dat het dan ook tegenvalt. Bummer!

 5. Irene 5 juli 2017 at 20:00

  Heb er ook al naar gekeken op ome Ali, maar ik vind beautyproducten toch altijd een beetje tricky. Ik hou het maar bij m’n juweeltjes en gsmhoesjes. Haha. Nog nooit in teleurgesteld geweest én ook geen 4 maanden moeten wachten. Wel tof dat je het eens geprobeerd hebt! Was toch ook benieuwd of het echt zou werken of niet.

 6. Tania 5 juli 2017 at 17:52

  Wat jammer dat het masker zo tegenviel. 4 maand moeten wachten is wel heel lang seg

 7. Mariska van Heel 5 juli 2017 at 14:53

  Wel slim om het op je hand te laten zitten als graadmeter 🙂 Ik heb een poosje geleden een gelatine papje getest bij mijn man en dat werkte voor de normale meeëters heel goed, die heel diep zitten waren wat lichter geworden maar niet weg. Linkje onder mijn naam als je meer wilt weten 😉

 8. Susan | susanblogt 5 juli 2017 at 11:35

  Ik ben echt verliefd op Daiso! Toen ik in Zuid-Korea studeerde heb ik echt veel spullen daar gekocht, haha. En wel erg jammer dat het masker niet goed z’n werk doet, vooral na 4 maanden wachten…

 9. Jeroen 5 juli 2017 at 11:34

  Ik zou dat spul echt niet op mijn gezicht durven smeren. Het lijkt wel asfalt.

 10. cindy 5 juli 2017 at 11:24

  Wow dat was lang wachten en dan is het super jammer dat het dan tegenvalt. Persoonlijk durf ik geen beautyproducten te kopen via alie express want ik heb verhalen gehoord dat het soms echt gevaarlijke stoffen inzitten.

 11. Tessa | Daily Inception 5 juli 2017 at 10:39

  Jammer, dat het helemaal niets was!! Wel een vies kleurtje hoor

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.