AOTD // Ibiza armbandjesset + WIN WIN WIN!!

Vaak hou ik het simpel wanneer het om accessoires gaat. Goud, zilver, niet teveel “tralala”. Maar in de zomer, dan mag het best wat fleuriger. Fleurig én betaalbaar is helemaal perfect. Leukesieraden heeft zo’n toffe setjes, voor mij… maar ook voor jou! Ontdek het snel!

             

Ik zei luidop “wauw” toen ik dit pakketje van LeukeSierden opende, wat leuk verpakt! Adinda (eigenaresse van de shop) heeft er echt iets heel moois van gemaakt. Een armbandensetje in de zilveren zakjes voor mij, en exact dezelfde set netjes ingepakt voor één van jullie!

Het zijn mix & match Ibiza stijl armbandjes, lekker vrolijk! Je kan ze samen dragen, of apart, wat je het liefst hebt. Ik wist niet welke set ik ging ontvangen, een verrassing! En wat zijn de kleuren goed gekozen zeg, roze is mijn favoriete kleur en geel staat op plaats twee 🙂 het turkoois past er perfect bij.

De armbandjes zijn heel makkelijk aan te doen, je kan ze makkelijk ruimer en smaller maken doordat ze geen vast slotje hebben. Met mijn smalle polsen is dat dus ideaal!

Ik vind het moeilijk een favoriet te kiezen 🙂 het leukst vind ik ze eigenlijk samen, een beetje geel, een beetje roos, een beetje turkoois… het bandje met de flamingo’s kun je ook gebruiken voor in je haar. Ik ben het mijne echter al kwijt, mijn dochter ging ermee lopen en draagt hem nu om haar pols 🙂 en hij past ook perfect rond de hals van haar knuffel…

Deze armbandjes kun je ook op de site bestellen, onder het kopje Ibiza zijn de bedeltjes niet helemaal je ding? Of je had graag zelf een kleur gekozen? Speciale wensen? Adinda doet altijd haar uiterste best om je te helpen, je kan haar dus zeker een mailtje sturen!

WIN WIN WIN

Vind je mijn setje erg leuk? Jij kan hem ook snel om je pols hebben! Wat moet je doen? Laat gewoon een comment achter op deze blogpost, vul je naam in en een (geldig!) e-mailadres, wie weet krijg jij dan op maandag 10 juli een mailtje met het nieuws dat jij gewonnen heb!

Hola Nova volgen op Facebook/Instagram

en/of

LeukeSieraden volgen op Facebook/Instagram 

Is heel lief 🙂

xoxo

Fie

You May Also Like

13 Comments

 1. a_narik 7 juli 2017 at 21:03

  Zeer vrolijke en zomerse kleurtjes! So girly so cute!
  Die met een schelpje is mijn favoriet…en ook die roze met “achtje”….blauw met gele “flosh” is ook niet mis en roze met studs is stoer en toch vrouwelijk. Ah…ik kan gewoon niet kiezen
  “I want candy!!!”

 2. Jasmijn marcus 5 juli 2017 at 17:21

  Zoo lief! Vooral nu voor deze zomer! ☀️ Ik doe zeker mee!! Ben ook gek op die kleurtjes ? Liefs!

 3. Ina 4 juli 2017 at 23:32

  Leuke armbandjes! En fijn te lezen dat ze zo handig zijn bij smalle polsen ?
  Ik waag dus ook mijn kans …

 4. Sarah 4 juli 2017 at 23:03

  Ze zijn leuk! Ik waag graag een kans.

 5. Girls-things 4 juli 2017 at 20:22

  Wat een leuke armbandjes! Heel fleurig.

 6. Jolien 4 juli 2017 at 02:09

  Prachtig! ? helemaal mijn ding!

 7. Nele 3 juli 2017 at 22:41

  Oh wow. Zo fleurig en zomers! Perfect dus! Duimen maar XXX

 8. Valerie 3 juli 2017 at 22:31

  Het zijn heel leuke armbandjes, perfect voor de zomer! Zou ze echt graag in mijn bezit hebben. En even ter zijde, je hebt echt een toffe site 😉 (vooral naar de kruidvat artikels kijk ik elke week uit!)

 9. arlene 3 juli 2017 at 22:28

  o wat vrolijk! ik ben helemaal ? fan sinds sinds ons dochtertje geboren is, haar gele muur en geboorte kaartje geeft zo’n vrolijk gevoel dat ? nu overal toegepast wordt ?

 10. Debbie Peters 3 juli 2017 at 21:40

  Super toffe zomerse ☀️ Armbandjes! Hier wil ik dolgraag mijn arm mee versieren deze vakantie!! Love iT ?

 11. Helena 3 juli 2017 at 20:12

  Oh wat zien ze er superleuk uit! Waaww! Ik doe supergraag mee :-D! *fingers crossed* xoxo Helena

 12. Marieke Blogt 3 juli 2017 at 20:10

  Superleuk! Ben gek op armcandy en helemaal als het lekker kleurig en zomers is! <3

 13. Johanna 3 juli 2017 at 19:39

  Oh I love armcandy! Ik doe graag mee want armbandjes zijn mijn favoriete juweeltjes 🙂

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.