Review // Stila Liquid Eye Shadow in Smoky Storm

Als youtuber Tati raves over iets, dan wéét je dat het goed is. De ‘Magnificent Metals Glitter & Glow Liquid Eye Shadow’ van Stila behoren tot haar favorieten, en ik testte er eentje uit in de kleur ‘smokey storm’!

 De liquid glitter eyeshadows van Stila stonden al maanden op mijn BeautyBay verlanglijst, wat zagen ze er mooi uit! Mooie kleuren en super glittery… maar ook best prijzig (25,30 euro), te duur om zomaar te testen (dat vind ik toch). Ik was dan ook erg blij toen ik er eentje cadeau kreeg voor mijn verjaardag! Ik koos de kleur “Smoky Storm”, gouden glitters op een grijze achtergrond. Staat goed bij warme & koude ooglooks, dus hij is heel veelzijdig en makkelijk te combineren. Ideaal!

 

De verpakking is simpel maar mooi. Een gouden doosje, donkerrode tekst. Het viel me meteen op dat het product zwaar en kwalitatief aanvoelt!

‘Magnificent Metals Glitter & Glow Liquid Eye Shadow’, phew, een hele mond vol. In deze review hou ik het bij ‘liquid eye shadow” 😉

Er zit 4.5 ml product in, dat is erg goed! Ter vergelijking: de liquid lipsticks van Jeffree Star bevatten 5 ml.

Long wearing, perfect mix of pearl and glitter, lightweight, minimal fallout…

Youtuber Tati is helemaal gek op deze Stila Liquid Eye Shadows, ze is ervoor bekend dat ze altijd objectief en eerlijk is. Als zij tevreden is over een product, dan ben ik eerder geneigd dat te geloven dan wanneer andere youtubers een product aanprijzen.

Ik vind het leuk dat de verpakking vierkant is, het is eens wat anders! Verder is het niet echt bijzonder, wel oké, meer hoeft eigenlijk ook niet. Het product zelf is natuurlijk belangrijker dan het omhulsel.

De dop is zo gemaakt dat er nooit teveel product op het borsteltje komt. Handig! Zo blijft de verpakking ook langer mooi. Het borsteltje zelf is ook prima, het brengt de vloeibare oogschaduw zacht en gelijkmatig aan.

Oooooh, prachtig toch? Ik was heel aangenaam verrast! En het is ECHT longlasting, stromend water   maakte helemaal niks uit, gewoon wrijven ook niet.

En dit gebeurd er wanneer je echt hard wrijft, de swatch blijft grotendeels intact maar er komen wat glittertjes los. Niks erg! En zo hard wrijf je natuurlijk niet op je oogleden

Op die foto zat de oogschaduw er al een halve dag op 🙂 ik breng hem aan nadat ik wat matte, donkerbruine oogschaduw aanbreng in mijn crease, want je kan hem (vrij logisch) niet blenden. Je hoeft er geen basis onder aan te brengen, want het lijkt wel alsof er al een (glitter) primer in verwerkt zit. Top! Ik hou van glinsterende oogschaduw en dit is glinster-overload, bovendien hoef je niet met andere producten aan de slag en blijft hij de hele dag muurvast zitten!

De Stila Liquid Eye Shadows zijn hier te koop op BeautyBay en zijn verkrijgbaar in 8 kleuren. Van zwart tot roze tot goud… welkeen is jouw favoriet?

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Facebook & Instagram!

You May Also Like

3 Comments

  1. Johanna 7 juli 2017 at 14:39

    shiny! voor een feestje zou ik deze wel dragen 🙂

  2. Emma 30 juni 2017 at 19:46

    Wow! Dat is echt een intens glitter pigment. Super mooi! X

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.