OOTD // Zomerse Festival Outfit Inspiratie

Vorige week ging ik naar een feestje, ééntje met als thema “Festival”, help?! Ik wist eigenlijk niet goed wat ik moest aandoen… benieuwd naar wat het werd?

Eigenlijk had ik wel meteen een idee, ik bestelde deze leuke jumpsuit op Zalando en vond hem wel passen in het festival thema! Kleurrijk, met een leuke touch, niet te “chique”.. maar wat is hij kort! Het was een werk-gerelateerd feest, en ik ging toch niet op mijn gemak zijn in zo’n korte short. Voor het strand prima! Voor een feest? Not so much.

Dus ik besloot er een rokje over te doen!

Zo hoefde ik mij geen zorgen te maken over het korte shortje en ook niet over een opwaaiende rok (want ik had er immers een schoortje onder).

Daarom vond ik de playsuit zo mooi: de uitgesneden rug.

Misschien ging het nog mooier zijn met zwarte hakken, maar die zijn niet zo handig om een hele avond op te staan/dansen natuurlijk 🙂 en naar en festival doe je toch ook geen hakken aan? (Enfin, ik zou dat toch niet doen!)

Toevallig paste het groene jasje uit de vorige Zalando shoplog perfect op de jumpsuit, het exacte kleur groen komt erin terug!

Later op de avond koelde het natuurlijk af, toen kwam het wel van pas.

Het rokje is er ook eentje van Zalando, zag je mijn OOTD met champagne tutu? Dit is gewoon de korte, zwarte versie van dezelfde rok! Je vindt hem hier.

Soms lastig, feestjes met een dresscode. Wat zou jij aantrekken?

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Facebook en op Instagram

You May Also Like

2 Comments

  1. Irene 24 juni 2017 at 23:00

    Jaaa supertoffe jumpsuit! En echt een goed idee om er een rokje overheen te doen. Dat zou ik dan weer nooit kunnen bedenken. Haha :p En dan last minute outfitstress. Sowieso! Ik zou denk ik een jurkje aantrekken. Of ja, ook een jumpsuit. Dan heb je in één klap een hele outfit zonder dat je nog verschillende stuks bij elkaar moet beginnen zoeken.

  2. Mamavantweeblog 21 juni 2017 at 14:23

    Oh super leuk. Ik zou een jeansshort, tanktop en hoedje aandoen!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.