Unboxing // Mega Zalando Bestelling

Zomer! Warm weer! Gedaan met de dikke truien, tijd voor een nieuwe zomerse garderobe… benieuwd naar wat ik allemaal bestelde?

  

Oké, oké, het eerste artikel doet niet meteen zomers aan. Het is er zelfs eentje uit de eindejaars/party collectie van Vero Moda. Ik vond hem toen al (ruim een half jaar geleden!) erg leuk.. maar aan de prijzige kant (60 euro) nu stond hij aan een mooiere prijs te koop en besloot ik hem te bestellen. Het is een nepbonten jasje met pailletten erdoorheen, niet meteen iets voor elke dag.

Ik weet niet goed wat ik ervan moet vinden, het model is niet echt flatterend.. en het jasje zelf is (uiteraard) wel erg opvallend. Misschien als ik er een sjaal bij doe? Hmm… twijfelgevalletje, ik denk dat het een njet wordt.

Je vindt hem op Zalando als je zoekt op “VMparty”, de link naar het artikel zelf zet ik er niet bij, omdat die links vaak verlopen.. maar als je VMparty intikt heb je hem meteen (als hij er nog is)!

Zoals je ziet op de foto had ik deze gisteren al aan 🙂 ik ga ze dus houden!

Ik zie graag veterschoenen, maar de meeste hebben een dikke, mannelijk aandoende zool. Of van die “krulletjes en gaatjes” op de neus (je weet vast wat ik bedoel!) dat zie ik absoluut niet graag. Deze hebben dat beide niet (yes!) en ze passen onder echt alles. Bovendien zitten ze goed, hebben ze een lederen binnenzool (pluspuntje!) en zijn ze niet duur. Hoera!

Zoeken op “Pier One veterschoenen cognac”, de originele prijs is 49,95 euro (ik kocht ze aan -25%)

Next: deze short met rokallures (of is het omgekeerd?) van New Look. Highwaisted, niet te kort,.. zo moet een short (voor mij) zijn! Ik heb al enkele leuke shorts en playsuits, maar ze zijn allemaal zo kort… erg vervelend vind ik dat, dan ga je ergens naartoe en zit je de heel tijd aan je short te prullen? Zo ongemakkelijk.

Deze short/rok hybride vind je door te zoeken op “New Look Sander shorts”, ze kosten 22,95 euro en zijn er ook in het wit!

Ik bedacht me vorige week dat ik helemaal geen cardigans heb! Ze zijn natuurlijk wel handig om snel ergens overheen te gooien wanneer het te warm is voor een “echte” jas. Deze hebben een ronde hals (must!) en gouden knoopjes (pretty!) dus ik kocht ze in twee kleuren: zwart en roze (what else?)

Je vindt ze door te zoeken op “Dorothy Perkins vest Peach” en ze kosten tussen de 20 en 25 euro (veel verschillende kleurtjes en diverse knoopjes om uit te kiezen!)

Ahhh ik ben zo gek op deze, een mix van mijn favoriete kleuren (ja, you called it, zwart en roze), driekwartmouwen (ik draag nooit lange mouwen, of ik stroop ze op) en “fruzzeltjes”, je snapt wat ik wil zeggen hé… ruffles in het Engels. Is daar eigenlijk een Nederlands woord voor? Volants? Enfin, hij heeft van die dingetjes.

Je vindt hem door te zoeken op “Dorothy Perkins Petite trui pink”, en hij kost origineel 25,95 euro (ik kocht hem met 30% korting)

Geen zwart! Geen roze! GROEN! Een soort dof pistache-achtig, licht khaki? Geen idee hoe ik het moet omschrijven. Ik heb al een gelijkaardige jas/vest in het roze, en ik hoef er natuurlijk geen 2 (bijna) identiek dezelfde. Hij is gemaakt van een iets dikkere, zachte stof en zit erg comfortabel.

Je vindt hem door te zoeken op “Onlleco agave” (aha, Only noemt het zelf agave green) en hij kost 29,95 euro.

Hmm over dit jurkje twijfel ik, het model is best leuk… maar het is zo’n vervelend stofje dat echt alles doet aftekenen en dat heel vlug kreukt. Ik moet hem nog passen, maar ik vind hem op het eerste zicht niet zo wauw. Op het model op de site staat hij wel erg leuk, misschien moet ik hem eens aantrekken voor ik een oordeel vel!

Je vindt hem door te zoeken op “Even&Odd jerseyjurk blue” en hij kost 26,95 euro.

Nog een twijfelgevalletje! Ik heb gemengde gevoelens over het patroon. Op zich vind ik het niet lelijk, maar het doet me ook denken aan een picknickkleed. Bovendien vind ik de knoopjes (in combinatie met de volant) wat clownesk aandoen (de knoopjes hebben geen nut dus kunnen er in principe wel af). Het model en de stof zelf vind ik dan wel weer prachtig. Moest het nu een effen kleur (zonder knopen) geweest zijn…

Je vindt hem door te zoeken op “New Look Gingham Bardot”, hij is er ook in rood (voor de echte picknickkleedjes fan!) en hij kost 24,95 euro.

Nope, geen deja-vu, ik kocht dezelfde schoenen ook in zwart 🙂 de cognac versie van deze stond in korting, deze niet… dus ik twijfel wat ik ga doen. Misschien retourneer ik ze en koop ik ze in de solden opnieuw.. (als ze dan nog niet uitverkocht zullen zijn). Pas op deze foto’s valt het me op dat deze al eens geretourneerd moeten zijn, er zit een “kraakje” in terwijl ik ze nog niet paste. Dat stoort mij niet, schoenen in de winkel worden ook gepast, toch?

Wat denken jullie? What should stay and what should go?

xoxo

Fie

Hola Nova is er ook op Facebook en op Instagram! 🙂

 

You May Also Like

5 Comments

 1. Mamavantweeblog 16 juni 2017 at 11:45

  De schoenen zijn echt leuk, maar voor mij echt voor de herfst ipv zomer!

  1. Fie 16 juni 2017 at 21:20

   Ah ik koop niet alleen voor het seizoen zelf 😀 heb ook nog sandaaltjes ze, maar als ik zou wachten tot oktober of zo waren ze zeker al weg!

 2. Irene 15 juni 2017 at 21:20

  Die schoentjes zijn echt super leuk! ’t Is dat ik even geen shopbudget meer heb, anders was ik onmiddellijk gaan kijken of ik ze ook kon bestellen :p

 3. Nietzomaarsaar 14 juni 2017 at 20:34

  Ik ben zo fan van de schoentjes! Echt leuk

 4. Joyce 14 juni 2017 at 15:56

  Wauw wat een leuke spulletjes! ?

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.