AliExpress // Drie aankopen (juni)

 

Deze maand: de linkjes van twee haar accessoires en grote zilveren folie ballonnen!

Elke maand post ik drie nieuwe AliExpress aankopen, noem het een mini shoplog of haul, uiteraard vertel ik ook waar precies of hoe je het product kan vinden!

Het eerste accessoire zag je hierboven al, in de uitgelichte afbeelding! Het is een, welbekende, haarstrik met glitters. Hij viel iets groter uit dan ik had verwacht, maar dat stoort me eigenlijk niet! Voor de prijs is hij erg mooi en kwalitatief, ik had verwacht dat de glitters er massaal af gingen vallen (tja,… 1,60 euro) maar dat is gelukkig het geval niet!

Hier kun je hem vinden, is het niet meer aanklikbaar? Dan werkt de link niet meer, maar je kunt de speld vinden met volgende zoekwoorden “grote haar clip glitter vrouwen meisje”

En jep, ook het tweede artikel van vandaag is een haar accessoire! Maar ik draag hem iets anders dan wat de bedoeling is..

Ik steek hem eigenlijk gewoon door een knot heen! Eigenlijk hoort er nog een soort ring of kroon bij.. maar die vond ik persoonlijk niet zo leuk.

Je vindt hem hier (niet meer aanklikbaar? Zoeken kan op “vintage arrow hair”)

Dit was echt een heel goeie aankoop, grote (65 cm!) zilveren folie ballonnen voor mijn dochter haar lentefeest! In de winkel vond ik niet wat ik zocht, vaak hadden ze enkel gouden ballonnen, of ze waren te klein, of ze hadden geen letters, of… deze waren helemaal perfect.

Het was even spannend of de kwaliteit wel goed ging zijn (je kunt ze immers niet op voorhand eens testen) maar dat was gelukkig helemaal prima. Ze waren simpel op te blazen doormiddel van een rietje, en nu (3 weken later) hangen ze nog steeds opgeblazen in Fleurs kamer.

Ik bestelde ze hier (niet aanklikbaar? “30 inch folie ballonnen” en je vindt wat je zoekt!)

 Zit er wat voor jou tussen?

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Facebook, en Instagram!

You May Also Like

2 Comments

  1. Mamavantweeblog 9 juni 2017 at 07:24

    Wij hebben folie balonnen die hier nog steeds perfect opgeblazen liggen sinds Valentijn ???

    1. Fie 10 juni 2017 at 09:51

      Hahaha, serieus, ook van ali?

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.