Review // MAC Soft & Gentle highlighter

Als Russian Red dรฉ klassieker is onder de rode MAC lipsticks dan is Soft & Gentle dรฉ klassieker onder de MAC highlighters…

Ik kocht hem een eindje geleden toen De Bijenkorf -20% gaf op alle mac producten (whohoo, dat gebeurd zelden! Abonneer je op hun nieuwbrief als je de volgende actie niet wilt missen!) en vandaag gooi ik hem in een review..

MAC noemt hun highlighters “skinfinishes”, ook goed ๐Ÿ˜‰ dan is dit een review van de Soft & Gentle skinfinish! Hij komt in een eenvoudig, zwart doosje met wit opschrift. Precies zoals we van MAC gewoon zijn. Hij bevat 10gram, dat is best veel!

Vinden jullie ook dat het wel gezichtsbedrog lijkt? Ik dacht dat hij veel kleiner ging zijn toen ik het gesloten doosje zag ๐Ÿ™‚

Ter vergelijking: De Jeffree Star highlighters bevatten 15g (die zijn reusachtig)

ย 

Tijd om te swatchen! Er komt best veel product van af, dat had ik eigenlijk niet verwacht omdat het geen creamy product is. Ziet er goed uit!

ย ย 

En zo ziet hij er, wat uitgeblend, uit op mijn arm! Zoals de naam zegt “Soft & Gentle”, het is geen heel opvallende, onnatuurlijke “blinding” kleur, hij is zacht en geeft een natuurlijke glow.

ย ย ย 

Zo ziet hij eruit op mijn gezicht ๐Ÿ™‚ ik vind hem echt heel mooi voor elke dag, je kan hem ook prima gebruiken als “blush topper” wanneer je een (matte) blush draagt. Ik snap waarom dit een klassieker is! De lipstick die ik hier draag is Sagittarius van Jeffree Star.

Soft & Gentle kost 31,50 euro en je kan hem hier vinden op De Bijenkorf!

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Facebook & Instagram ๐Ÿ™‚

You May Also Like

1 Comment

  1. Eva 7 juni 2017 at 00:04

    Hier is hij ook groot favoriet! Draag hem bijna dagelijks ๐Ÿ˜€

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.