OOTD // Champagne Tutu

 

Zelden zo lang zitten twijfelen over een blogpost titel, is het “champagnekleurige” “champagne kleurige” of gewoon “champagne”? Google maakte me niet wijzer.. maar in elk geval: ik kocht een tule rok en hij heeft dezelfde kleur als het licht alcoholisch drankje!

ย 

Tutu’s zijn in, al een tijdje (ik loop wat achter) woensdag kocht ik er eindelijk eentje.. pas op, ik had er eerder wel al gepast, maar ze voldeden allemaal niet: te lang, te pafferig, er vielen 100 glitters uit (echt), doorzichtig.. enfin, er zijn al wat tutu’s gekomen en (vaak in Zalando dozen) terug gegaan.

Dit exemplaar beviel me wรฉl, hij is van Only, model Maja (of Onlmaja) en ik kocht hem bij Berca (ja, de schoenenwinkel, ze hebben er ook leuke kledingmerkjes!), online hebben ze helaas geen kledij (anders had ik hier een linkje neergezet).

Ik zoek al heel lang naar een korte zwarte tule rok, deze langere versie hadden ze ook in het zwart maar dat vond ik dan een beetje te donker voor de zomer.. felroze vind ik dan te barbie en deze nude (ze noemen het zelf dus champagne) vond ik ideaal!

Hij is ook niet te ‘pofferig’, dat maakt me zoveel breder en dat wil ik, uiteraard, vermijden! deze heeft twee laagjes tulle en een (ook belangrijk, niet-doorschijnende) onderrok.

Hahahaha, mijn hoofd stond er echt niet goed op, maar je ziet wel hoe de rok beweegt!

Ik droeg hem met zwarte sleehakken die een zilveren detail hebben aan de hiel, de body is er eentje van New Look vorig jaar.

Omdat de hakken een zilveren detail hebben besloot ik ook zilveren accessoires te dragen bij deze outfit, ze komen allen van bij Kruidvat (waar dezelfde accessoires als bij C&A, Six,.. verkocht worden), het aanbod zal dus per filiaal verschillend zijn.

De rok kocht ik bij Berca, maar je vindt hem ook hier bij Zalando, hij kost 29,95 euro en is er ook in het zwart!

Ben jij tutu fan?

xoxo

Fie

Hola Nova is er ook op Facebook en Instagram!

You May Also Like

12 Comments

 1. Serafina 9 juni 2017 at 16:58

  Wat een leuke rok, die kleur staat je geweldig..

 2. Astrid 4 juni 2017 at 21:37

  Leuk kleurtje! Ik hou zelf iets meer van nude, maar champagne is een goede basis kleur ๐Ÿ™‚

 3. Cassandra 4 juni 2017 at 15:23

  Ik ben zelf niet zo’n tutu mens omdat ik wat voller ben + klein en het idee heb dat het er bij mij gewoon niet uit ziet haha! Staat je super leuk!

 4. Joandi Loes Tholen 4 juni 2017 at 11:16

  Dit is echt een hele leuke tutu! Ik heb ongeveer een gelijkaardige.

 5. Kool Family 4 juni 2017 at 00:05

  Super outfit! Het was alweer even geleden dat ik op je blog kwam, maar heb me nu geabonneerd, zodat ik niets meer mis! ๐Ÿ™‚
  En nee, voor mij geen tutu’s…Mooi voor anderen, maar mij staat het gewoon niet.

  1. Fie 4 juni 2017 at 15:00

   Oh, echt? Wat leuk! Dankjewel! ๐Ÿ™‚ ik was eerst ook twijfelachtig, maar deze bevalt me echt

 6. Jolanda 3 juni 2017 at 15:29

  Supertoffe outfit zeg! Ik zou ook graag zoiets eens willen maar ben dat niet van mezelf gewend haha

 7. Maaike 2 juni 2017 at 16:40

  Leuke rok! Ik vind hem mooi bewegen op de foto’s! Je oorbellen zijn ook erg leuk!

 8. Claudia Struijck 2 juni 2017 at 15:38

  Wat een mooie zomerse rok. Staat je erg goed en idd de detail in de hak van de schoen is erg leuk!

 9. Chantal 2 juni 2017 at 10:43

  Die rok is er leuk, mooie kleur ook. Zelf begin ik pas rokjes en jurkjes te ontdekken. Een tutu is nog niet aan mij besteed. Wie weet in de toekomst

 10. Anne 2 juni 2017 at 10:14

  Wat een mooie (gewaagde) outfit is dit, ik was vroeger ook echt van de tutu’s, had toen een zwarte en die heb ik echt kapot gedragen.

 11. Melanie 2 juni 2017 at 09:15

  Erg leuk. Ik ben gek op tutu’s voor mijn dochter. Die heeft dan ook een kast vol met die dingen. Het is voor vrouwe een stuk lastiger. Ik wil ook een zwarte korten al vind ik deze ook erg mooi

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.