Review // Freeman Manuka Honey + Tea Tree Oil Mask

Ik ben fan van Freeman! (Ha, dat rijmt!) Ik heb (bijna) alle hier verkrijgbare varianten al getest, en nu Kruidvat een 2 voor 6 euro actie heeft (tot 11/6) kocht ik nog een paar nieuwe…

Freeman werkt voor mij. Hun maskers ruiken heerlijk, de verpakking vind ik top, ze doen goeds voor mijn huid… vreemd eigenlijk dat ik er nog niet eerder een review over schreef!

Een kijkje bij Walmart leert me dat Freeman een gi-gan-tisch aanbod heeft (en niet alleen maskertjes!), jammer dat het assortiment in België vrij beperkt is. Gelukkig komen er af en toe eens wat “specialekes” in de winkel, wanneer er een actie is bijvoorbeeld! En dat is deze week het geval! Er stonden twee nieuwe maskertjes in de bekende tubes op het schap, Manuka Honey + Tea Tree Oil review ik vandaag!

Laten we eerst even dieper ingaan op de verpakking zelf

Clay Mask + Cleanser? Hmm?

Dual-action? Oké, ik ben meestal wat sceptisch als het gaat over twee-in-een producten (Shampoo en Conditoner?? HOE??) en reinigt een masker sowieso je huid/poriën niet? Dan is dit wat overbodige informatie, toch..

Aha! Niet echt twee-in-een dus, enfin, er wordt niet beweerd dat je twee dingen tegelijk doet wanneer je dit masker gebruikt… maar je kan het wél op twee manieren gebruiken. Je laat het intrekken en gebruikt het als masker, OF je gebruikt het als face wash!

Confession: ik had echt een geel maskertje verwacht! De producten van Freeman hebben vaak dezelfde kleur als de verpakking (felblauw! lichtgroen!) maar deze dus niet…

Hij deed mij meteen denken aan yoghurt, zowel van kleur (uiteraard) als van consistentie als van geur (yoghurt met honing!). De Tea Tree Oil ruik je (gelukkig?) niet, ik weet dat veel mensen zich aan die geur storen.. laat je dus niet tegenhouden om dit maskertje/cleanser te testen!

Ik besloot hem te gebruiken als maskertje, en jep… hij voelt zelfs als yoghurt! Verfrissend en hij droogde mijn huid niet uit (wat veel andere kleimaskers van Freeman wel doen). Ik ga hem denk ik vooral gebruiken als cleanser, ik heb al gemerkt dat Tea Tree veel goeds doet voor mijn huid en hij lijkt mij mild genoeg voor dagelijks gebruik, ik heb een vette huid en volgens mij zou ik met deze wel eens goeie resultaten kunnen hebben… ik hou jullie op de hoogte!

De maskertjes/cleansers van Freeman kosten doorgaans 3,99 euro (af en toe zijn er wel promoties!) en ze zijn te vinden bij Kruidvat

xoxo

Fie

Ps: deze wou ik jullie niet onthouden, een van mijn konijntjes (ik heb er twee) kwam een kijkje nemen!

Hola Nova vind je ook op Instagram en Facebook

 

You May Also Like

2 Comments

  1. Vlijtig Liesje 2 juni 2017 at 12:29

    Dit lijkt me een heel goed masker vanwege de twee ingrediënten!

  2. Oui Nathalie 31 mei 2017 at 09:11

    Ik kende dit product nog helemaal niet!
    Ik koop dan het liefst een maskertje met zo’n leuke kleur! Daar hou ik wel van 🙂

    Liefs, Nathalie

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.