AOTD // + Mijn Zalando Accessoire Wishlist

Ik draag elke dag een horloge. Liefst met armbandjes erbij, anders voel ik me “kaal”, nog iemand die dat heeft? En ben jij dan ook steeds opzoek naar nieuwe accessoires?

Dat ik hou van Zalando is al lang geen geheim meer, een groot aanbod, steeds veel promoties, op het gemak thuis kunnen passen, gratis retour… en bovendien de optie om achteraf te betalen! Daar wordt ne mens, enfin, ik toch, gelukkig van!

Het “geknoopte” armbandje kocht ik via Zalando, het is er eentje van Orelia.. een betaalbaar, Londens merk dat vaak verrassende, doch mooie en simpele ontwerpen heeft.

Voorlopig staan er geen stuks van Orelia meer op mijn wishlist maar wel veen Sweet Deluxe, kijk (en keur) je even mee?

Sato – 29,95 euro

Yes, yes! Simpel maar bijzonder, dat is Sato van Sweet Deluxe, hij kost 30 euro en dat vind ik persoonlijk aan de prijzige kant.. maar hij laat zich wel makkelijk combineren!

Carise – 40,95 euro

Nog een prijsklasse hoger bevindt zich Carise van Ted Baker, ik wil best wat meer uitgeven aan een armband die (bijna) elke dag gedragen kan worden.. maar dan moet de kwaliteit wel goed zijn. Zou deze zijn kleur behouden? En in vorm blijven? Ted Baker levert doorgaans wel zeer goeie kwaliteit!

Derby – 17,95 euro

Nog eentje van Sweet Deluxe, Derby deze keer.. deze is een stuk goedkoper en ik ben vrijwel zeker dat ik hem ga bestellen. Op de eerste foto lijkt hij misschien wat vreemd, door het scharnier.. maar ik vind het juist mooi wanneer een armband mooi aansluit. Ik vraag mij wel af of hij dan mooi dicht blijft..

Ravit – 12,95 euro

Ook deze multipack Ravit van Onlyย zal vrijwel zeker in mijn mandje belanden, dat is toch erg weinig geld voor 4 armbandjes… toegegeven, vooral de bijtjes vind ik leuk! Het lijkt er trouwens op dat bijen/insectjes deze zomer erg hip gaan worden… mestkever oorbellen, anyone?

Sayo – 26,95 euro

Afsluiten doe ik met, opnieuw, Sweet Deluxe! Dit is Sayo, grafisch, tof, simpel maar interessant. I like it!

Welke zou jij bestellen, en welke blijven beter op de verlanglijst staan?

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Facebook en Instagramย 

You May Also Like

7 Comments

 1. Eke 28 mei 2017 at 14:26

  Ik heb op de een of andere manier niks met armbanden, suf, want ik vind ze allemaal zo mooi! Ik vergeet ze dan vaak te dragen.

 2. Lotte 28 mei 2017 at 10:29

  Ooh Sato is erg mooi! En die van Ted baker ook. De rest is niet echt mijn smaak maar ze zijn wel mooi te combineren.

 3. TessaC 28 mei 2017 at 10:09

  Door mijn werk draag ik geen sieraden en in de vrije tijd vergeet ik het dan vaak. Dat moet anders haha, want deze zien er wel heel erg leuk uit! Ik hou wel van die dunne armbandjes, dus die ‘geknoopte’ is wel mijn favoriet hier.

 4. Mariska van Heel 27 mei 2017 at 08:35

  Ik draag helemaal geen sieraden maar als ik zou moeten kiezen dan de dunne met de insecten. Ik ben gek op lieveheersbeestjes!

 5. Johanna 26 mei 2017 at 21:59

  Mooi! Ik hou ook van arm candy. Ik heb een horloge van Storm, mijn belangrijkste vereiste was dat het uur duidelijk moest af te lezen zijn ๐Ÿ˜‰ aan die arm kan ik geen armband verdragen, dat lukt me niet. Aan de andere arm draag ik altijd mijn zilveren schakelarmband met de naam van mijn dochter, en ik draag daar dan heel vaak kleurige kralenarmbandjes bij. Biba is een leuk merk. Vroeger, toen ik nog in de winkel werkte, droeg ik heel vaak harde armbanden zoals die die jij hier toont. Ik vind dat ook heel mooi en heb er nog wel een paar (onder andere van Victoria), maar nu ik een bureaujob hebt, is dat niet handig meer, zo aan het toetsenbord. Dus bij mij is het echt een flink deel ingegeven door praktische overwegingen…

 6. Jill 26 mei 2017 at 18:33

  Ik vind die armband van Carise en die van Derby erg leuk! Die zouden ook zo bij mij op de wishlist kunnen.

 7. Laura 26 mei 2017 at 18:32

  Ik vind alle armbanden wel mooi, maar ik zou de laatste nemen. Heel simpel en ik die kan je wel met bijna elke outfit combineren!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.