Review // Mua Luxe Strobe & Glow Highlight Kit in Pink Luster

Ik hou van MUA! Hun make-up is algemeen betaalbaar, mooi en kwalitatief dik oké. Is deze “Strobe and Glow Highlight Kit” een bevestiging of een uitzondering?

Eerlijk is eerlijk: ik werd eerst vooral aangetrokken door het doosje. Shiny rosé goud, mooi!

Tot tweemaal toe wordt er vermeldt dat het gaat om een “multi-forumula”, product: een poeder en een cream. Toch had ik pas na aankoop door dat het doosje uit twee “compartimenten” bestaat.

Eerst is er het poeder (aaaah, dat patroontje!)

En dan…

Daar zit de crème verstopt!

Beide zijn heel zacht roze (bijna parelmoer wit) van kleur, zo’n kleur miste echt nog in mijn stash.

De poeder stelde mij wat teleur bij de eerste swatch, zo poederig.. gelukkig valt dat na het uitblenden reuze mee. Op de crème heb ik niks aan te merken, ik gebruik hem wel (net als alle andere crème highlighters) liefst onder mijn wenkbrauwbot of in mijn binnenste ooghoeken.

Zo ziet hij eruit aangebracht, ik vind hem best mooi! Hij is niet te opvallend, een natuurlijke “glow” en je kan hem apart of over een blush heen dragen. Ik zou hem wel niet te royaal aanbrengen, en enkel op de jukbeenderen. Teveel van deze highlighter kan ervoor zorgen dat het eerder lijkt als of je gewoon een vette huid hebt… dit wil je uiteraard niet 😉 verder blijft hij wel goed zitten, op de kwaliteit heb ik (buiten het poederige) niks aan te merken.

Ik vind de Strobe & Glow Highlight Kit (Pink Luster) een leuke aanvulling op mijn make-up la, maar of het echt onmisbaar is… goh

MUA is te koop bij kruidvat en deze kit kost 7,49 euro.. dat is een zeer mooie prijs voor wat in feite 2 producten zijn! Je vindt hem hier (wat ziet de kleur er daar vreemd uit trouwens, het is echt gewoon mooi, bleek roze).

xoxo

Fie

Mij vind je ook op Facebook en Instagram 🙂

You May Also Like

2 Comments

  1. Vlijtig Liesje 26 mei 2017 at 10:25

    Het ziet er erg mooi uit inderdaad. En het doosje is ook erg aantrekkelijk : )

  2. Joyce 25 mei 2017 at 21:46

    Wat een prachtig doosje! ?

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.