New in my closet // Een houten horloge (?!)

Hout is hip. Je zag het deze zomer al verwerkt in schoenzolen, in armbanden, en zelfs tablet hoesjes.. maar een horloge? Dit was nieuw voor mij!

Eerder schreef ik al een artikel over mijn favoriete horloge van Kate Spade, nog steeds draag ik deze met heel veel plezier maar het bandje heeft toch echt zijn beste tijd gehad.. ik wissel hem nu vaker af met een paar horloges van Ice Watch, heel simpele modellen met een volledig glinsterende wijzerplaat. Erg leuk, en erg girly… maar dat is nu net het probleem. Graag had ik een wat ‘stoerder’ accessoire om te combineren met armbandjes zonder that het too much wordt.

En net op dat moment kreeg ik contact met Creative Use of Technology, ik kon zelf een houten horloge met gravering kiezen! Heel bijzonder en leuk, net wat ik op het oog had.

Op de site zelf twijfelde ik een beetje, eerst wou ik een bleek horloge… dan weer donker. Houten schakels of een lederen bandje? Zoveel keuze! (Klik hier als je alle opties ook eens wilt bekijken)

Uiteindelijk viel mijn oog op een horloge dat ik af en toe in hun ad-campagnes zag voorbijkomen. Donker hout, met schakels. In het kleinste model.

Binnen de week had ik mijn horloge in huis, erg snel! Vooral omdat ik een gravering koos.

Ta-daa!

         

“Fleur 19072010 1032 *hartje*” (Naam dochter, haar geboortedatum en geboorteuur)

        

Wat me erg opviel is de kwaliteit, het hout is heel mooi afgewerkt en het slotje zal niet ‘zomaar’ openvallen, je moet het langs beide kanten induwen. En zelfs moest dat onverhoopt toch nog gebeuren, dan zul je je horloge net snel verliezen omdat hij niet helemaal open kan. Goed systeem!

Ik ben er helemaal verliefd op! Het is echt eens wat “anders dan anders”, en dat er een mooie boodschap op staat maakt het helemaal af. Misschien is dit een leuke cadeautip voor vaderdag? Buiten horloges hebben ze trouwens nog veel meer: hoesjes, woonaccessoires, sieraden… check het hier 🙂

Het horloge was wel wat te groot voor mij, hou er rekening mee dat wanneer je een horloge met schakels besteld de kans groot is dat je één of meerdere schakels moet verwijderen. Dit kun je zelf doen, of bij de juwelier laten doen.

Welke boodschap zou jij laten ingraveren?

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Facebook en op Instagram!

You May Also Like

2 Comments

  1. Vlijtig Liesje 23 mei 2017 at 11:11

    Hij is erg stoer! En echt eens wat anders, zo’n houten horloge.

  2. Joyce 22 mei 2017 at 11:54

    Echt een prachtige horloge! Hij staat je ook beeldig!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.