Zalando // De perfecte high heels?

To keep or not to keep?

Binnenkort viert mijn dochter haar lentefeest. Mijn outfit heb ik al, vrij snel vond ik een jurkje dat helemaal aan mijn verwachtingen voldeed. Op instagram postte ik er al een sneak peak van. Schoenen, errrr, dat is een ander verhaal…

Tot ik de Sayu pumps van Ted Baker zag op zalando… instant crush!

Gisteren ging ik de schoenen ophalen bij mijn postpunt. Normaliter is een schoendoos niet bijster interessant, maar deze wou ik jullie toch niet onthouden 🙂 “First class purchase, well done”, haha, ik vond het echt leuk gevonden!

  

En tadaaaa, hier zijn ze dan! Ik koos (zoals je ziet) voor de zwarte met rosé gouden versie (er is ook een volledig zilveren variant).

 

Wat zijn ze mooooi, ik hou ervan dat ze heel erg simpel zijn… en tegelijk bijzonder. Er zijn veel leuke details. Het “hoekje” bovenaan de hiel, het rosé goud, de vorm van de schoen,..

Een dan is er nog deze quote “Cinderella is proof that a new pair of shoes can change your life

Het bloemetjes patroon in de hiel, ik heb een cape van Ted Baker die precies dat patroontje ook heeft in de afwerking van de naden aan de binnenkant.

I love strikjes!! En je vind ze ook vaak terug op Ted Baker producten.

Ik moet ze wel houden, toch? Ze zijn prachtig! Maar… ze zijn ook erg hoog (en ik ben het niet zo gewoon om op hakken te lopen) en je ziet de aanzet van je tenen wanneer je ze aanhebt, dat vind ik minder mooi..

Aan de andere kant, ik betaalde er precies 82,95 euro voor (korting op de site + kortingscode)… de prijs op Zalando staat ondertussen weer een stuk hoger.

What to do? Help me kiezen!

xoxo

Fie

Ps. Hola Nova is er ook op Facebook en instagram 

You May Also Like

2 Comments

  1. Jana de Wilde 23 mei 2017 at 18:25

    Oh wauw! Ik ben er helemaal weg van 🙂

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.