Review // Mac lipstick in Velvet Teddy

Een klassieker!

 

Ie-de-reen die houdt van mac kent Velvet Teddy, of je hebt hem zelf, of je hebt er wel al eens van gehoord. Mac zelf beschrijft hem als een “deep-tone beige”, het is een naturelle, doch bijzondere kleur.

Ik heb de (verpakkingsgewijs) ‘saaie’, zwart variant. Er is ook een Shade Scents variant van gemaakt  check hoe mooi die is! (klik) helaas wel steevast uitverkocht! De verpakking veranderd uiteraard niks aan het product zelf, maar het is altijd fijn een bijzonder item te hebben.

Kende je de shade scents trouwens al? Vijf parfums geïnspireerd op vijf iconische mac lipsticks. Ik ben het meest benieuwd naar de Velvet Teddy parfum, maar ik durf hem niet blindelings te kopen… (je vindt ze trouwens allemaal hier)

  

Hier zie je Velvet Teddy (rechts) naast Kim KW van Charlotte Tilbury! (klik voor mijn review) ik kocht beide lipsticks tijdens een zoektocht naar de “perfecte nude”, ik heb al zoveel koele, roze/lila tinten.. deze zijn een mooie toevoeging aan mijn collectie, ze zijn (voor mij) anders dan anders.

En zo staat hij! Waar Kim KW toch nog opvallend is (omdat ze zo licht is) oogt deze heel naturel, perfect voor elke dag! Deze stop ik in mijn handtas 😉

Velvet Teddy kost 19,50 euro en je vindt hem hier

Wat is jouw favoriete MAC kleur?

xoxo

Fie

Ps. Hola Nova is er ook op Facebook en op instagram!

You May Also Like

5 Comments

 1. Rosita Bliekendaal 18 juli 2017 at 20:47

  Dit is echt mijn every day kleur! Ik denk dat ik er al 2 van versleten heb en heb er op het moment 3 in mijn bezit. Er zit er altijd 1-tje in mijn tas, 1 in mijn make-up la en 1 in mijn werk-jasje.
  Hij staat je prachtig!

 2. hillybillybeauty 15 mei 2017 at 13:46

  Ik heb deze gehad, maar weer verkocht. Mij stond hij dus niet. Ik hou heel veel van craving van MAC. Ook een super toffe kleur!

 3. Make-up and More 15 mei 2017 at 12:52

  yep, een echte klassieker die ook tot mijn favo’s hoort

 4. Nathalie 15 mei 2017 at 11:25

  Oh wauw! Ik vind hem prachtig! ?

 5. Lonneke 15 mei 2017 at 09:06

  Wat een mooie nude kleur. Ik heb twee lipsticks van MAC waaronder ook een nude kleur maar die is helaas bijna op.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.