Shoplog // Voor het eerst naar Wibra

 

Hoera voor budget shoppen!

Voor het eerst naar Wibra… klinkt voor velen vast niet echt exciting. Maar ik had al zoveel over de winkel gehoord, en ik heb er geen in de buurt… dus ik was toch wel erg opgetogen toen ik er eentje zag in Roeselare!

Ik hou heel erg van “cold shoulder” shirtjes/jurkjes, tot nu toe vond ik er enkel voor mezelf maar in Wibra hadden ze er ook voor kindjes! Dus ik kocht deze cold shoulder top met.. ananassen print πŸ™‚ 2 trens in 1 klap! Deze kostte 4,99 euro.

Ook deze is erg on trend, patches en geknoopt… terug voor 4,99 euro en ook voor mijn dochter!

Deze is een stuk langer achteraan dan vooraan, ideaal voor met een legging, ook deze is voor kids. 4,99 euro.

Dit type shorts vind ik ideaal voor wanneer ze naar het speelplein gaat, ze zijn zacht, comfortabel.. fijn om in te spelen en niet duur, dus het is niet erg als er een hardnekkige grasvlek op komt..

Denim short met kanten details, past altijd (ook voor kids)

Genoeg kinderkledij nu πŸ˜‰ wat vind je van dit “papieren bootje” in steen? Ik vind hem in elk geval heel erg leuk! Passend in mijn interieur ook, voor 2,99 euro nam ik hem graag mee

Β 

Wie mij kent weet dat ik gek ben op strikjes, deze kostten 1,29 euro en passen bovendien bij het kleurenthema van Fleurs lentefeest (zilver, wit, rood)

Elke keer iemand poetsadvies vraagt in een facebookgroepje zie ik 1 merk herhaald worden “dasty van wibra”, is dat nu echt zo’n wondermiddel? Voor 2,69 euro zal ik het te weten komen!

De twee balletjes zijn voor in de wasdroger, ze zouden ervoor zorgen dat handdoeken, lakens…. lekker zacht blijven doordat ze worden “opgeklopt”, ook zouden ze ervoor zorgen dat je was sneller droog is (en je dus energie bespaart). Really? Voor 1 euro wou ik het wel eens proberen!

Zo, dat waren alle aankopen πŸ™‚

xoxo

Fie

Volg je Hola Nova op Facebook of op Instagram?

You May Also Like

2 Comments

  1. Mirjam 15 mei 2017 at 09:15

    Ik ben gek op de Wibra! Ik koop er graag, ook kinderkleding inderdaad. Je hebt leuke items gescoord!

  2. Make-up And More 13 mei 2017 at 23:31

    ❀️ Wibra!!! Even leuk als Zeeman, Action, Primark enz….!!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.