Review // Charlotte Tilbury Hot Lips in Kim KW

Jarig zijn en een cadeaubon van De Bijenkorf krijgen = treat yourself…

‘Charlotte Tilbury’, de naam zal bij menig beauty liefhebber een belletje doen rinkelen. Haar lipsticks stonden al sinds jaar en dag (echt) op mijn wishlist, maar ze zijn zo duur. Zo vreselijk duur. Ik ga toch echt geen 32,50 euro uitgeven aan een lipstick?! Blijkbaar wel.. ๐Ÿ˜‰

Voor mijn verjaardag kreeg ik een cadeaubon van De Bijenkorf, het moment om eindelijk eens een lipstick met mooi, rosรฉgouden huls te bestellen! Ik twijfelde even tussen verschillende kleurtjes (Liv it up? Bitch Perfect?) maar uiteindelijk viel de keuze op “Kim KW” jep, geรฏnspireerd op Kim Kardashian West ๐Ÿ™‚

Ik dacht eerst dat “Fallen from the lipsticktree” op de voorkant gewoon een grapje was, toen ik zag dat er echt “lipstick tree” extract in de lipstick zit moest ik dat natuurlijk even googelen. De Lipstick Tree blijkt in Zuid-Amerika te groeien en in het Nederlands (een stuk minder exciting) Orleaanboom te heten.

On to the lipstick zelf! Check die huls… aaah. Het is echt een zware verpakking, ze voelt heel kwalitatief aan.. een heel verschil vergeleken bij MAC! Het doet me denken aan de verpakkingen van de Too Faced lipsticks, jammer dat die niet meer op BeautyBay te krijgen zijn..

Anyway! Kim KW is een nude kleur, vrij licht maar wel draagbaar voor “elke dag”. Ik vroeg me af of hij wel makkelijk aan te brengen ging zijn, vreemde vorm voor een lipstick hรฉ?

Swatches bij kunstlicht en bij daglicht, op mijn huid zag hij er wat anders uit dan ik had verwacht.. vrij peachy en niet zo beige!

En zo ziet hij eruit wanneer ik hem op heb! Ik ben het gewoon om eerder koele kleuren lipstick te dragen, dus dit was even wennen. Toch vind ik hem zeker niet verkeerd en ben ik blij dat ik eens voor iets anders ging dan de zoveelste koele, bleke roze tint.

De lipstick is erg creamy en comfortabel, hij droogt mijn lippen niet uit maar heeft wel de neiging om op te hopen bij droge plekjes. Goed scrubben voor gebruik is aan te raden!

Charlotte Tilbury Lipsticks zijn (exclusief) te koop bij De Bijenkorf, je vindt ze hierย 

xoxo

Fie

Op de hoogte blijven? Geef me een duimpje omhoog op Facebook, of volg op Instagram ๐Ÿ™‚

You May Also Like

6 Comments

 1. Make-up And More 10 mei 2017 at 07:13

  Mooi wi Fietje! Deze zou voor mij ook te licht zijn denk ik, maar jou staat het echt!

 2. Nietzomaarsaar 9 mei 2017 at 19:06

  Mooie kleur, ik zou er niet mee staan maar jij wel. Voelen super aan he? Heb er maar enkele dingen van maar echt wel favoriet.

  1. Fie 9 mei 2017 at 19:08

   Heel creamy en comfortabel idd! ๐Ÿ™‚

 3. Joyce 9 mei 2017 at 16:13

  Oh ik had nog nooit van dit merk gehoord! Hij staat je wel prachtig! ?

 4. Fleur de Kock 9 mei 2017 at 15:35

  Wauw wat een mooie kleur!
  Ik draag sinds kort steeds vaker ook een kleurtje op mijn lippen en vind de meest basic kleuren, zoals deze dus, toch stiekem wel het mooiste. Denk omdat dit het minste opvalt, ik ga is even kijken waar ik deze kan bemachtigen in de buurt:).

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.