Kids // Zie de wereld… op hout

Opzoek naar een origineel cadeau voor je kindje, neefje, zusje,…? Dan heb ik misschien een leuke tip voor je..

Mei.. de tijd van de lentefeesten en eerste communies is weer aangebroken! Dit jaar is het ook de beurt aan mijn dochter Fleur. Ze heeft, zoals vele kindjes, een lijstje klaar met welke cadeautjes ze graag wilt. Helaas staan daar nogal veel hebbedingetjes op die volgens mij na enkele weken (en dan ben ik nog optimistisch) in een hoekje zouden belanden.

Ik vroeg me af wat ik haar kon geven dat zowel leuk, duurzaam en mooi is. Net op dat moment kreeg ik een mailtje, of ik een samenwerking aan wou gaan met een bedrijf dat foto artikelen en wereldkaarten produceert? Oh yes, dat kwam net even goed uit!

Op de ene site vind je gigantisch veel wereldkaartenย (nogal wiedes, het is dan ook wereldkaarten.nl), de geometrische kaart en die in zwarte inkt vond ik meteen erg leuk en die zouden in veel (moderne) interieurs passen, maar ik heb al zoveel deco spulletjes staan.. en ik reis niet erg veel, past zo’n kaart dan wel aan mijn muur?

Toen viel mijn oog op een ander knopje, kinderwereldkaarten? Tiens, dat klonk interessant…

Ik liet Fleur alle opties zien, maar ze twijfelde niet lang: eentje met dieren! En dan liefst “Ons Dierenrijk” ‘..want daar staan ook de Penguins op, en die horen er toch bij hรฉ mama?’

Je kan verschillende materiaalsoorten kiezen: canvas, plexiglas, hout, aluminium of een poster.

Hout is duurzaam en warm, dat had mijn voorkeur, ik koos voor een houtplaat (planken kan ook!), als je even naar beneden scrolt op de pagina zelf zie je voorbeelden voor elke mogelijke keuze.

De bestelling werd erg snel geleverd en zat netjes ingepakt. Gelukkig maar! Er zat een deuk in het karton, en ik vreesde er even voor dat de kaart zelf een beschadiging had opgelopen, gelukkig was dit niet het geval dankzij de beschermde folie die eromheen gewikkeld zat.

Mijn dochter ontdekt elke keer weer wat nieuws op de wereldkaart, zo leuk!

Omdat het een volledig gekleurde kaart is zie je er geen houtplaat door

Zelf niet zo’n fan van een wereldkaart? Op CanvasCompanyย kun je een foto naar keuze op verschillende materialen laten drukken.

Fleur (en haar beer) zijn alvast overtuigd ๐Ÿ™‚

ย 

xoxo

Fie

Op de hoogte blijven? Dat kan! Volg Hola Nova op Facebook, of instagram ๐Ÿ™‚

You May Also Like

3 Comments

  1. Joyce 4 mei 2017 at 13:35

    Oh is echt wel een leuke kaart voor kindjes!

  2. Make-up And More 3 mei 2017 at 17:58

    Leuk! Echt iets op kinderniveau.

  3. Mamavantweeblog 3 mei 2017 at 16:52

    Oh wauw zo mooi! Die zou ik ook zeker in Aya haar kamer mogen hangen!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.