Review // Essence Colour Correcting Concealer (roze?!)

Colour correcting is in. Diverse merken kwamen met palletjes vol kleur: groen, roze, geel… Essence sprong mee op de kar en kwam met liquid concealers in… vele kleurtjes, erg leuk. Maar werkt het ook?

Een tijdje geleden kocht ik bij kruidvat 3 nieuwe productjes uit het Essence en Catrice gamma, 2 concealers en een nagellak. Over de nagellak kwam al een review online, over de concealers nog niet.. eentje is vandaag aan de beurt!

De concealer trok mijn aandacht door, eerst en vooral, de roze kleur, maar ook door de belofte: “wake-up effect”. Zou het….?

10 Pastel Pink was niet de enige kleur in het schap, er is ook nog groen (tegen roodheid) en geel (tegen donkere kringen). Van roodheid en donkere kringen heb ik eigenlijk niet echt last, maar een frissere blik? Yes please! Dus ging de roze liquid concealer mee richting kassa.

De concealer heeft een typische “doe-foot” applicator, daar heb ik niks op aan te merken. Hij brengt de make-up zacht en gelijkmatig aan. “Just dot and blend” staat er op de verpakking, ik ga eerder voor “swipe and blend”, maar dat is persoonlijk natuurlijk.

Voor (boven) & Na!

Ik vind het effect erg opvallend, het werkt echt! Al het paars/rode onder mijn ogen wordt weggenomen, en het blijft ook weg want deze concealer blijft muurvast zitten, de hele dag.. zonder erg in de lijntjes te gaan zitten of te vervagen.

Ik gebruikte hem eigenlijk al elke dag sinds ik hem kocht, dus misschien zal ik hem snel opnieuw ‘moeten’ kopen… maar dat zal geen pijn doen in de portefeuille want hij kost 2,59 euro…super toch wanneer iets en goed werkt en goedkoop is?

xoxo

Fie

Ps. volg je mij al?

FacebookInstagramBloglovin

You May Also Like

5 Comments

 1. www.suusvanderwereld.nl 5 mei 2017 at 20:48

  Zo zeg dat lijkt me een goede om is uit te proberen !

 2. Joyce 30 april 2017 at 20:10

  Oh wauw hij ziet er echt goed uit! Moet ik precies ook eens gaan halen! ๐Ÿ˜€

 3. Lisanne 28 april 2017 at 17:22

  Wauw, wat een zichtbaar resultaat zeg! Ik ga deze even onthouden voor mijn mama-wallen!

 4. Johanna 27 april 2017 at 12:15

  wauw, je ziet het inderdaad echt op de foto’s! interessant!

 5. Make-up And More 27 april 2017 at 08:58

  Ik kocht hem ondertussen ook, en ook de gele variant. Moet ze alleen nog testen.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.