Unboxing // Mijn Boozyshop bestelling (+ mystery bag!!)

Bij aankoop van 30 euro kreeg je bij Boozyshop een mysterybag cadeau, aangezien ik toch nog enkele dingen nodig had (of dat dacht ik toch) besloot ik een bestelling te plaatsen….

Joehoe! Best een grote doos kreeg ik van de postbode overhandigt, ik was erg benieuwd naar de productjes die ik had gekocht… en natuurlijk ook naar de mysterybag!

Ooh, there it ย is ๐Ÿ™‚ ik kon al meteen voelen dat er vrij grote dingen inzaten… misschien palettes? Ik had online al een en ander zien passeren, sommigen kregen echt een zakje vol “troep” (lelijke nagellak, veel te donkere foundation..) anderen kregen echt wel leuke dingen (highlighter, palettes,..) daar hoopte ik natuurlijk ook op!

Eerst even kijken naar de spullen die ik besteld had ๐Ÿ™‚ als eerste een palette van Morphe! De 35T heb ik al langer, en ik ben er nog zo verliefd op… echt mijn favoriet!

Deze keer ging ik voor een palette met gewaagdere kleurtjes… geel, roze, blauw, paars.. maar ook wat neutrale lichte en donkerdere tinten. Een palette met zulke kleuren, dat ontbrak echt nog in mijn make-up la. Dit is de 35E (it’s bling).

Zacht, mooi gepigmenteerd en niet poederig! Jep, dat was wat ik van Morphe had verwachtย ย ย Het ‘It’s bling’ oogschaduwpalette kost 24,49 euro en vind je hierย 

Hier ben ik echt suuuuperblij mee! De prep + prime set van Real Techniques

En dit zit er allemaal in ๐Ÿ™‚ ik ben benieuwd hoe de Complexion Sponge het doet tegenover de Beautyblender! De “beauty spatula” zal ik al snel uit kunnen testen, mijn mac foundation is bijna op…

De Prep + Prime set kost 19,95 euro (sale!) en is hier te vinden.

En als laatste… los pigment van Make-up Addicton (‘Purest’)

Hij is wit maar lijkt wel duochrome lavendel, heel mooi! Ik weet nog niet goed hoe ik het product ga gebruiken (ik ben niet goed met losse pigmenten)… eigenlijk dacht ik dat het eerder witte glitter ging zijn, dat is het dus niet.

Voor 5,99 euro (sale!) is het zeker geen miskoop, hier (specifiek kleur niet meer beschikbaar) vind je hem!

En dan het spannende deel! ๐Ÿ˜‰

Oww zeg, best vรฉรฉl! (En ja ja! Twee palettes!)

Een wenkbrauwkit in de kleur “Fairest of them all”, hmm… dat zal niks voor mij zijn, maar wel voor mijn (blonde) zus!

Nagellakjes! Nagellak is niet zo mijn ding, alleen de zwarte met glitter vond ik wel leuk… tot ik hem aanbracht, het lijkt wel grijs water met glitter in? Nope, dat wordt niks…

De rode en paarse nagellak gaf ik aan mijn zus, benieuwd of die wel kwaliteit is!

Deze ziet er eigenijk echt goed uit! Doet me denken aan de verpakkingen van MUA. Het is een peachy rode kleur.. peach en (warm) rood zijn niet mijn ding (geef mij maar roze en paars) dus dit is weer eentje voor mijn zus ๐Ÿ™‚

Mooie verpakking voor een budget lipstick! Mooie kleur ook, echt mat… top!

Lipgloss, wederom niet echt mijn ding

Foundation (deze kreeg echt ie-de-reen haha), maar aan de kleur bovenaan het doosje te zien gaat deze vรฉรฉl te donker zijn voor mij!

Of zou hij de kleur van het flesje hebben? Op goede hoop….

HAHAHAHAHA, ja, euh…..

Misschien kan ik hem wel gebruiken om te contouren, maar hij is erg waterachtig dus volgens mij zal dat ook niet makkelijk gaan..hmm..

Een slecht gepigmenteerd en poederig palette, ai.. ik ken een 6-jarige die wel erg blij gaat zijn ๐Ÿ™‚

Ik moet wel zeggen dat ik het palette later nog eens geswatcht heb en dat eerste bovenste laagje was zo slecht, daaronder is hij echt wel okรฉ!

Deze zag ik al bij anderen en ik hoopte dat ik hem ook ging krijgen! Het Fast Love palette!

De verpakking openen kostte me bloed (letterlijk – zoals je ziet), zweet en tranen.. uiteindelijk kwam er en breekmes aan te pas.

Maar daar is hij dan! Eindelijk!

De shimmers zijn erg mooi, de matte kleuren vallen wel tegen… maar ah, gratis palette, ik klaag niet hoor.

Als laatste nog een neutrale single eyeshadow ๐Ÿ™‚

Ik heb erg veel geluk gehad met mijn mystery bag, velen kregen veel minder… of minder mooie dingen. Toch ben ik blij dat ik niet speciaal besteld heb om de bag te krijgen, ik kocht dingen die ik sowieso ging kopen (stonden al een tijdje op mijn wishlist) en die mystery bag is een leuke extra ๐Ÿ™‚

Kocht jij ook tijdens de mystery bag actie?

xoxo

Fie

Op de hoogte blijven van Hola Nova? Je vindt me op Facebook en Instagram!

You May Also Like

6 Comments

 1. Joyce 23 april 2017 at 12:26

  Zo stom dat ze er een foundation is doen die veel te donker is! Maak je eens een review over de prep + prime set van Real Techniques? Ben er erg benieuwd naar ?

  1. Fie 23 april 2017 at 13:16

   Doe ik ๐Ÿ˜€ ja echt hรฉ, haha! En de structuur is echt niet okรฉ om mee te contouren… geen idee wat ik ermee moet aanvangen :p

 2. irma ten napel 22 april 2017 at 20:52

  Wauw, dat eerste oogschaduwpalette! ?

 3. Laura 22 april 2017 at 17:54

  Van deze website had ik nog nooit gehoord. Het lijkt me wel leuk om eens iets te bestellen, want sommige make-up ziet er wel fijn uit! Jammer dat niet alles voor je meevalt.. Liefs

 4. Laura | lajoiedevivre 22 april 2017 at 17:50

  Amai, hoe zalig is die mystery bag? Wat een geluk dat je leuke dingen hebt gekregen!

 5. Lobke 22 april 2017 at 11:28

  Ik kocht de unicorn brushes. Op zich een impulsieve beslissing maar eigenlijk wilde ik ze al zo lang! In mijn mystery bag ook 3 nagellakjes (nutteloos want ik heb gelnagels ;p), de foundation in een te lichte kleur, een contourstick, highlightstick, een poeder waarvan ik echt niet weet wat ik ermee moet (lijkt wel blush, bronzer en highlight ineen..), twee roze lipsticks en roze lipgloss. Terwijl roze nu echt de enige kleur is die me niet staat, bummer! Maar ach, met cadeautjes ben ik altijd blij. ;D
  xoxo

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.