OOTD // Zalando Bestelling

Op dinsdag liet ik mijn Zalando bestelling zien, vandaag toon ik een OOTD met een van de bodies die ik kocht!

Deze body liet ik al zien in mijn artikel van dinsdag , ik vond hem meteen erg mooi en droeg hem al de dag nadat ik mijn bestelling ontvangen had!

Het was mooi weer dus…waarom niet?

 

Ik heb de body hier gecombineerd met een korte kokerrok, met een short of een skinny jeans zou hij ook prima kunnen! Ik vind het een plus dat je de body met zoveel kan combineren, in zowel zomer als winter.. (met en topje onder). De voorkant van de body is best neutraal, met streepjes en de strik is een leuk detail!

Omdat het een warme dag was heb ik er een een bralette onder gedaan, model Galloon van Hunkemöller. De bandjes storen mij wel een beetje, misschien dat ik er de volgende keer een badeau onder doe, of een plak bh.

Het rokje is van Vero Moda op Zalando en de schoenen van Rebel London via ASOS.

Die artikels kocht ik wel al een ruimere tijd geleden, die exacte producten gaan niet meer te vinden zijn vrees ik.. maar de body zelf natuurlijk wel! Die vind je hier 🙂

Zitten jouw winterkleren al opgeborgen in de kast?

xoxo

Fie

Volg je Hola Nova al op Facebook of Instagram?

You May Also Like

1 Comment

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.