Unboxing // Lente Zalando Bestelling

Het is lente! Zon! Dat betekent natuurlijk: nieuwe collecties en veel online shoppen 😉 benieuwd naar wat ik kocht? (met linkjes!)

 

Ik bestelde schoenen en veel topjes! Altijd leuk wanneer zo’n grote doos geleverd wordt 🙂

Ik kocht sandalen met sleehak van Pier One

Ohh wat zijn ze mooi! Ik ben echt gek op deze, alleen jammer dat ze iets te groot zijn voor mij (en best wel hoog.. ik weet niet of ik ze wel vaak zou dragen). Ze zijn gelukkig wel erg comfortabel omdat je voet er heel “vast” inzit, ik denk dat ik ze opnieuw bestel in een maatje kleiner. Val je tussen twee maten? (ik heb 37.5) dan zou ik aanraden de kleinste maat te proberen.

 De sandalen kosten 59,95 euro en je vindt ze hier

Dit truitje van Miss Selfidge vond ik leuk door de lintjes vooraan, maar als ik hem aan heb vind ik het vrij “saai”, misschien wel leuk om te combineren met een print? Maar ik heb eigenlijk geen rokjes of shorts met print… ik weet nog niet wat ik met deze ga doen (houden of retourneren). Het is wel een zacht en comfortabel truitje, leuk om te dragen en in veel kleurtjes verkrijgbaar!

hij kost 24,95 en je kan hem hier bestellen

Echt géén idee waarom ik deze top van Missguided Petite kocht! Ik vond hem wel leuk, met die frullen aan de mouwen… maar hij is erg doorzichtig, wat draag je hier eigenlijk onder? Ik probeerde het met een zwart topje, en dat zag er opzich wel leuk uit.. maar ik weet niet of ik er wel 25 euro aan wil geven. Twijfelgeval… misschien als hij in korting komt?

Je kan hem hier vinden

Eerlijk is eerlijk, ik kocht deze top van Topshop vooral dat hij zo goedkoop was (sale), ik heb er 13 euro voor betaald! Deze staat wel leuk met een zwart rokje of short denk ik, deze ga ik houden. Het was de laatste dus een werkend linkje heb ik niet meer maar topshop heeft veel leuke (niet te dure) spullen.

Nog eentje van Topshop! Hij ziet er misschien niet erg bijzonder uit maar… check de achterkant!

Daarom kocht ik hem dus! Zo mooi! Ik dacht dat het een satijnen lint ging zijn, maar hij is echt mooi stevig. Deze hou ik zeker en donderdag komt er een OOTD mee online! Hou de blog in de gaten 🙂

Deze body kost 31,95 euro en kun je hier bestellen.

Deze kocht ik eigenlijk ook omdat hij zo goedkoop is, van Only in de sale.. helaas valt hij bij mij helemaal niet zo mooi als bij het model en ga ik hem terugsturen. Jammer, want hij is zo zalig zacht… echt een fijn stofje.

Je kan hem hier kopen, voor 16,20 euro (in deze kleur).

Deze van Missguided Petite heeft lintjes vooraan en achteraan, dat vond ik wel leuk dus ik besloot hem te bestellen! Helaas heb ik hem zelfs nooit gepast, ik weet niet of je het goed kan zien op foto maar het is zo’n zweterige duikpak achtige stof… nee! Niet fijn in de zomer!

Misschien hou jij er wel van? Voor 27,95 kun je de zwarte body hier bestellen.

Welke artikelen zou jij houden?

xoxo

Fie

 Hola Nova vind je ook op Facebook en Instagram!

You May Also Like

7 Comments

 1. Tania 12 april 2017 at 20:21

  Oh die sandalen zijn superleuk

 2. Daniëlle 12 april 2017 at 18:03

  Wat een super mooie items heb je geshopt !

 3. Kim 12 april 2017 at 12:15

  Die gestreepte body ziet er erg leuk uit en wat een schattige top, de roze!

 4. Cindel 12 april 2017 at 10:54

  Wauw ik vindt alle body’s leuk en ga denk ik ook maar even een kijkje nemen. Ik vindt alleen die met die ruffels aan de armen Ja wat vindt ik daar eigenlijk van? Ik weet het nog niet. Zo goed hahaha

  1. Fie 12 april 2017 at 16:09

   Haha, wel ik ook niet…. :p

 5. Susan | susanblogt.nl 12 april 2017 at 10:33

  Ohhh wow, die sleehakken zijn echt pretty! En die body met zwart/witte strepen vind ik ook erg mooi 🙂
  Liefs, Susan

 6. Saar 11 april 2017 at 19:46

  Ik heb ook een 37,5 en draag vaak een 38 met zooltje. Niet altijd makkelijk he! Ik vind die body van Topshop supermooi

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.