AliExpress // 3 favoriete aankopen

Elke maand zet ik 3 van mijn favoriete AliExpress aankopen in de spotlight, benieuwd naar de favorieten en tips van april?

Als eerste: mijn laptop cover! Wie me volgt op instagramย zag deze al voorbijkomen. Ik kocht hem in augustus en ik kreeg er nog (gratis) dustplugs en een keyboardcover bij. Ondertussen gebruik ik enkel nog de onder- en bovenkant, de dustplugs heb ik eigenlijk nooit gebruikt en de keyboardcover bleef na verloop van tijd niet zo goed meer aan de toetsen “plakken”. Dit stoort mij niet, per slot van rekening waren het “extraatjes” en bestelde ik de cover om de voor- en achterkant van mijn laptop te beschermen.

Ik heb een MacBook Air (13 inch) maar ook voor andere types laptops zijn er covers te vinden! Eerst had ik een effen gekleurde cover gekocht, maar die werd toch snel vies… deze (donkere) marmerkleur met gouden details is ideaal en het is eens wat anders dan het standaard wit-met-grijze marmer dat je zo vaak ziet…

Ik bestelde de cover hier (originele link), je vindt er ook covers voor andere types MacBook.

Hier gaat het om de keycover! Ik zag deze vaak voorbijkomen op Facebook, maar ik vond ze toch erg duur.. als ik me goed herinner kostten deze ongeveer 10 euro (verzending incl.) pff… ik wou mijn autosleutels (natuurlijk) goed beschermen maar ik dacht dat zo’n cover wel goedkoper te vinden was… en inderdaad! Ik heb een Citroรซn C3 maar als je “key cover *model van jouw auto*” intypt vind je vast ook een cover die op jouw autosleutel past.

Hier vind je alvast hetzelfde model dat ik heb (niet de originele link).

Hoe leuk is deze?! Ik heb deze Nessie pollepel ondertussen ook al voor anderen gekocht, ze zijn zo leuk als (extra) housewarming cadeautje..! ย Als je de pollepel in de pot soep of saus zet zie je Nessie zo over de rand kijken, erg leuk ๐Ÿ™‚

Ik dacht dat hij wel snel ging verkleuren (door tomatensoep of donkere saus) maar als je hem meteen afwast heb je dat probleem niet.

Je kan hem hier bestellen (niet mijn originele link) je kan hem ook al krijgen met gaatjes! Dat kon toen nog niet ๐Ÿ™‚ ik kon de kleur ook niet kiezen maar dat vond ik niet erg want ze zijn allemaal leuk. Ik zie net ook de Nessie Family set, ik denk dat ik weer eens een order plaats ๐Ÿ˜‰

Nog enkele tips ivm AliExpress:

– Pas op met namaak: wordt jou pakketje gecontroleerd bij de douane kun je wel eens een fikse boete krijgen..

– Bestel niks dat meer dan 21 euro kost, dan kunnen er douanekosten bijkomen.. ik kocht wel eens voor meer dan 21 euro in een keer, maar dan verdeeld onder verschillende verkopers, dat is geen probleem

– Let op de reviews van die verkoper/dat artikel

– Wees geduldig… het zou wel eens kunnen dat je lang moet wachten op je pakketje!

xoxo

Fie

De volgende AliExpress post niet missen? Like Hola Nova op Facebook ๐Ÿ™‚

Volg je al op Instagram?

You May Also Like

5 Comments

 1. Mariska van Heel 9 april 2017 at 09:04

  Die lepel is da bomb! Linkje opgeslagen voor als ik een leuk cadeautje nodig heb ๐Ÿ™‚

 2. Mariska 8 april 2017 at 12:53

  Nu wil ik die pollepel ook! Die laptop case is ook echt super mooi. M’n halve leven komt al van Aliexpress xD

 3. Sarah 7 april 2017 at 20:11

  Mooie laptopcover zeg! Zou dat voor mijn HP ook bestaan? ?
  De nessie lepel hebben we hier ook, wel niet van Ali.

 4. Inge 6 april 2017 at 15:13

  Oh die lepel! I โคit. Ik heb snel ook eentje betsteld maar zelfs nog goedkoper gevonden
  Merci voor de tip

 5. Mamavantweeblog 6 april 2017 at 14:36

  Omg ik kijk echt uit naar deze artikels!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.