Review // I heart make-up, I heart Chocolate – Golden Bar

Is dit budgetkoopje een hit or miss?

Zo ziet het palette eruit: als een reep smeltende, gouden chocolade. Hij ligt zwaar in de hand en voelt eigenlijk niet goedkoop aan, ook de slotjes lijken mij erg stevig en kwalitatief in orde.

De inhoud… is het niet prachtig? Dit zijn echt “mijn” kleurtjes! Hoofdzakelijk warm, met hier een daar een koelere tint. De groene tint zal ik vast niet zo gauw gebruiken, maar ach..

De kleurtjes hebben allemaal een naam, dat vind ik altijd leuk! In het palette zit een cellofaan waar ze op staan gedrukt.

Collection – Ribbon – Edible – Tablet – Wrapped

Wrapper – Foil – Golden – Bar – Box – Block

Gift – Limited – Cocoa – Beans – Chocolatier

Swatches!!!! Ik was erg positief verrast! Dit zijn droge swatches, met 1 veegje. Vaak hebben matte oogschaduws wat minder pigment, bij deze is dat helemaal niet te merken.

Het palette na het swatchen, hier zie je goed hoe creamy de oogschaduwen zijn.

De sticker achterop het palette, even googelen vertelt me dat TAMbeauty ook het moederbedrijf is van Make-Up Revolution en Freedom!

Deze look maakte ik met het palette! De kleurtjes bevatten ook op de oogleden veel pigment, en laten zich makkelijk blenden. Helemaal top, zeker voor die prijs! Het enige wat ik miste was een echt matte, lichte kleur. Die kon ik op zich ook uit een ander palette halen, maar ik besloot dat niet te doen (omdat ik echt wou laten zien wat je met enkel dit palette kan doen). In het eindresultaat mis ik die matte, bleke kleur eigenlijk niet.

Ik kocht het I Heart Makeup, I Heart Chocolate (Golden Bar) palette in Kruidvat, voor 7.99 euro. Dat was een promo actie (die af en toe wel terugkomt!). In Nederland ligt I Heart Makeup gewoon standaard in het assortiment, in Belgiรซ (helaas) (nog) niet. Wel zijn ze altijd online te vinden hier. De Golden Bar staat er niet tussen zie ik, maar I Heart Makeup is gelukkig ook te krijgen op Boozyshop.

De I heart Chocolate palettes zijn vaak (bijna exacte) dupes voor de Chocolate Bar Palettes van Too Faced, ik ben alvast erg onder de indruk en ben van plan om “I Heart Peaches and Chocolate” aan te schaffen wanneer die op Boozyshop verkrijgbaar wordt… ra ra voor welk palette dat een dupe is? ๐Ÿ˜‰

xoxo

Fie

Volg je me al op Facebook of Instagram?

You May Also Like

6 Comments

 1. Beauty treasures 7 april 2017 at 14:47

  Ik reviewde onlangs ook 5 verschillende I Heart Make Up paletten. Ik vind ze van kwaliteit prima. Ze komen ook bij Kruidvat vast in het assortiment maar ik vermoed vooral bij de grotere filialen.

 2. Amy 6 april 2017 at 12:41

  Wat een prachtig palette, mooie vormgeving ook!

 3. Make-up And More 5 april 2017 at 18:52

  Ik heb het palette ook, maar ik heb hem nog niet veel gebruikt infeite ?, zal ik vanaf nu ook eens meer moeten doen ?

  1. Fie 5 april 2017 at 19:24

   Ik ben echt positief verrast! Peaches & Chocolate wil ik zeker ook :p

 4. Tania 5 april 2017 at 18:31

  Ik heb deze ook en ben er heel tevreden over. Zo’n mooi kleurtjes

 5. Saar Vandegaer 4 april 2017 at 14:23

  Mooie pigmentatie en look! Ik heb er ook een palette van en ook supertevreden.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.