OOTD // Metallic Rokje

Een tijdje terug bestelde ik een zilveren plooirokje op Zalando, vandaag is het zonnig en kon ik hem eindelijk eens aan…

(Metallic) plooirokken zijn erg populair, vaak zie je ze in een langere versie (de midi rok) die staat mij (helaas) helemaal niet. Ik was dan ook erg blij dat ik op Zalando de korte versie van de metallic midi rok zag!

Ik heb veel “klassiekere” bloesjes en shirts in mijn kast hangen, kleurrijke prints en teksten zijn niet mijn ding… een wat opvallender rokje gaat daar dus prima bij!

Vooral het effect wanneer je loopt of wanneer de zon er net op zit vind ik erg mooi, het lijkt soms wel te glinsteren!

Het beste van al? Het is helemaal niet duur! Ik kocht het rokje op Zalando voor 24,95 euro 🙂

Het is van Only, en je kan het hier bestellen

Hier zie je hoe bijzonder de stof is, en hoe hij licht/kleur reflecteert

Sandaaltjes van Les Tropeziennes, ik kocht ze vorig jaar en vind het exacte model niet meer terug… maar hier vind je veel gelijkaardige. Ik heb ze vorig jaar heel erg vaak gedragen, ze passen bij alles en zijn erg comfortabel, de gouden details maken ze toch een tikkeltje bijzonder.

Het tshirtje kocht ik ook vorig jaar, van Dorothy Perkins (Zalando), de blazer is van H&M en heb ik ondertussen in 2 kleuren 🙂 (zwart en donkerblauw) de snit is zo flatterend, getailleerd.. zelfs na veelvuldig wassen blijft de vorm behouden!.. En een mooie blazer misstaat nooit!

Halen jullie jullie zomerkleren ook al uit de kast?

xoxo

Fie

Hola Nova op Facebook

Hola Nova op Instagram 

You May Also Like

2 Comments

  1. Tania 3 april 2017 at 20:17

    Heel leuk rokje. Jammer dat ik niet het figuur voor heb want vind dat soort rokjes superleuk

  2. Daniëlle 1 april 2017 at 16:19

    Wat een ontzettend gaaf rokje. Hele toffe outift.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.