Review // Catrice Moon Rock Effect Nail Lacquer

Sommige meisjes hebben een hele collectie nagellak, ik draag het eigenlijk niet zo vaak.. maar deze vond ik wel erg mooi en bijzonder!

 

Ik kies altijd voor dezelfde soort nagellak, crème finish en pastelkleurig of nude. Vaak roze, soms ook geel of blauw.. maar dus nooit felle kleuren of heel bijzondere finishes. Toch sprak deze nieuwe nagellak van Catrice mij erg aan, fonkelend maar niet glitterig.. bijzonder, maar niet te opvallend. Voor 2,99 euro wou ik hem wel eens proberen!

Ik koos voor de kleur “Pretty like Universe”, “Silky Way” vond ik ook erg mooi, maar dat was dan -alweer- een lichtroze kleur.

Focussen lukte blijkbaar erg moeilijk 🙂 het is gewoon een standaard applicator, niet bijzonder breed (dat vind ik wel wat makkelijker lakken, maar deze is absoluut niet slecht!)

Jep, wanneer je camera echt niet focussen wil.. teveel glitter?!

1 laagje is opzich al genoeg, een tweede moet niet persé maar ik vind het persoonlijk wel mooier.

         

De nagellak bevat vele, verschillende soorten glinstertjes.. van héél fijne roze/paarse deeltjes tot langwerpige gouden glitters. Ik vind het een leuk effect! Het enige nadeel is dat het best ruw aanvoelt, van Tina kreeg ik op Facebook de tip om er een doorzichtige topcoat over te doen.. perfect! De nagellak houdt bij mij langer dan de “gewone” catrice nagellak (nagellak houdt sowieso nooit erg lang bij mij), nagellak met glitter blijft vaak wat langer (en is logischerwijs ook moeilijker te verwijderen).

Glinsterende nagellak… yay?

Moon Rock nagellak is verkrijgbaar bij Kruidvat (filialen met het uitgebreid catrice gamma of online) en kost 2.99.. niet veel, zeker niet als je weet dat de inhoud 11 ml is!

xoxo

Fie

Hola Nova op Facebook 

Hola Nova op Instagram 

You May Also Like

2 Comments

  1. Mariel 29 maart 2017 at 22:48

    Wat een mooi effect geeft deze lak!

  2. Make-up And More 28 maart 2017 at 22:03

    Speciale kleur!!

    Ik heb een triljoen nagellakken, maar sinds ik gelnageks heb draag ik die dus niet meer. Tenzij aan m’n tenen in de zomer.

    Ik ben blij met m’n gelnagels ( Say Hello lange nagels die niet afbreken) maar toch mis ik dat lakken wel…en dat regelmatiger afwisselen van kleur

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.