Foto Tutorial // Zoeva Cocoa Blend

Een tijde geleden postte ik een review van het Zoeva Cocoa Blend palette, nu maakte ik er een look mee..

Dezelfde disclaimer als in de vorige tutorial: ik ben geen MUA, ik hou gewoon van make-up ๐Ÿ™‚ het mooie aan make-up is dat er geen regels zijn, alles mag, niks moet… en dit is de manier waarop ik het doe.

Voor deze look gebruikte ik enkel en alleen het Zoeva Cocoa Blend palette (klik voor mijn review)

 1. Beginnen doe ik door een primer aan te brengen, deze stap kan je gerust overslaan. Sommige mensen gebruiken nooit primer, maar ik merk dat mijn make-up er veel langer mooi blijft mee zitten en het niet gaat “creasen”, anders heb ik daar al snel last van! Daarna bracht ik de kleur “Bitter Start” aan op mijn gehele ooglid, tot aan mijn wenkbrauwen.
 2. Ik bracht de kleur “Warm Notes” aan met een vochtig penseel, over het gehele bewegende ooglid en iets boven de crease
 3. Daarna bracht ik “infusion” aan op het bewegende ooglid, tot aan de crease

 

4. Blenden blenden blenden! Tot de kleuren mooi in elkaar overgaan.

5. Nog meer blenden ๐Ÿ˜‰ eyeliner en mascara toevoegen

6. Ik gebruikte de kleur “Subtle Blend” als inner corner highlighter

Et voila ๐Ÿ™‚

Wat ik zo goed vind aan het Cocoa Blend palette is dat je echt maar 1 palette nodig hebt voor een volledige look, er zitten donkere en lichte kleuren in.. matte en shimmer, en enkele opvallende toetsen! Voor elk wat wils.

Klik hier voor de volledige review

xoxo

Fie

Hola Nova op Instagram

Hola Nova op Facebookย 

You May Also Like

5 Comments

 1. Make-up and more 17 maart 2017 at 17:56

  Prachtig!!! En inderdaad blenden is de basis van elke mooie ooglook! Ik ben jaloers op je prachtige wimpers!

 2. Saar Vandegaer 17 maart 2017 at 15:25

  Heel mooi, ik ben ook fan van die rode kleurtjes.

 3. Johanna 17 maart 2017 at 14:41

  mooi! als ik die felle kleuren in het doosje zie denk ik altijd oei, maar je maakt er een heel mooie look mee!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.