Review // L.A. Splash wenkbrauw mousse

Is dit het mooiste wenkbrauwproduct dat je ooit zag??

 

Al een ruime tijd ben ik op zoek naar HET perfecte wenkbrauw product. Ik begon met een matte, niet al te gepigmenteerde zwarte oogschaduw, dan ging ik over op DipBrow, dan weer naar een AquaBrow dupe..

Eigenlijk vond ik alle producten wel oké, maar ze hadden toch ook allemaal een minpuntje. Poeder bleef niet goed genoeg zitten, DipBrow is vrij stroef, Aqua Brow Tint is dan weer heel lopend en moeilijk te doseren..  Toen ik dit doosje zag op BeautyBay was mijn nieuwsgierigheid meteen gewekt. Niet persé omdat ik dringend een nieuw wenkbrauwproduct nodig had (ik was er immers verschillende door elkaar aan het gebruiken), wel omdat het zo mooi is!

De ‘LASplash Ultra Define Brow Mousse’ zit in een vierkant roze doosje met een ‘slotje’ in de vorm van een vlinder.

En ook de inhoud van het doosje stelt niet teleur! Het product zit in een rosé gouden balletje, waar in het roze de productnaam op gedrukt staat.

LASplash zelf omschrijft het product als mousse, ik vind het eerder een (dikke) gel. Ik kocht hem in de donkerste kleur: Dahlia. Op beautybay wordt deze kleur omschreven als ” deep brown/black”, ik had schrik dat hij een rode ondertoon ging hebben maar dat is (gelukkig) niet het geval.

Omdat de DipBrow van Anastasia heel bekend is heb ik ze even naast elkaar geswatcht, LASplash boven, DipBrow onder. De brow mousse is iets donkerder, dat vind ik niet erg, de DipBrow vond ik eigenlijk ietsje te licht (ik heb hem in “Ash Brown”). De bovenste swatch is niet mooi recht, ik gleed uit met mijn vinger, doordat het een mousse (gel) is is hij niet zo stroef als de DipBrow.

En zo ziet hij eruit op mijn wenkbrauwen 🙂 het ziet er wat vreemd uit, zo zonder andere make-up, maar zo kwam dit product goed tot zijn recht voor de foto’s.

Toen ik de swatches af wou wassen kreeg ik ze beide niet goed af, de Brow Mousse was zelfs nog niets hardnekkiger.. ook op mijn wenkbrauwen blijft hij goed zitten, hij is longlasting en comfortabel. Droogt niet uit, wordt niet “flakey”..

Ik vind hem echt i-de-aal! Hij is niet zo stroef als de DipBrow, maar niet zo lopend als de Aqua Tint, iets donkerder dan de DipBrow maar (opnieuw) ook niet zo donker als de Aqua Tint. De perfecte middenmoot tussen twee producten waar ik opzich wel tevreden van ben!

Ook de prijs ligt tussen beide in: de Brow Mousse van LASplash kost 12,60 euro op BeautyBay en 12,95 euro op BoozyShop, BeautyBay bied gratis verzending aan vanaf 18 euro, bij BoozyShop moet je daar 40 euro voor spenderen. Wel heb je het met Boozyshop sneller in huis. Zoals ik zei heb ik de donkerste kleur (Dahlia) maar er is ook “Hydrangea Taupe” die geschikt is voor blondines.. en nog 4 kleuren tussen beide in.

Misschien is deze ook iets voor jou?

xoxo

Fie

Hola Nova op Facebook

Hola Nova op Instagram  

You May Also Like

2 Comments

  1. elke 17 maart 2017 at 08:19

    Deze klinkt inderdaad zeer ideaal! Nog nooit had ik hiervan gehoord maar je hebt me benieuwd gemaakt!

  2. Make-up And More 15 maart 2017 at 11:39

    Ooooh , eigenlijk bijna alleen positieve punten!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.