Unboxing // StyleTone box Maart

Gisteren ontving ik mijn tweede styletone box, benieuwd naar de inhoud?Β 

Elke maand heeft de StyleTone box een nieuw “jasje”, deze maand is hij best kleurrijk! Met zwart-wit accenten. Mooi!

Elke maand zit er een boekje in de StyleTone box, met wat informatie over de producten.

De productjes van deze maand! Die gaan we nu eens overlopen πŸ™‚

Ik kreeg de Bellapierre Kiss Proof Lip CrΓ¨me in de kleur “nude”, daar ben ik erg blij mee! Orchid spreekt me ook aan, maar Hothead is mijn kleur niet. Dat je niet kan kiezen welke kleur je krijgt kun je als een nadeel beschouwen, maar tegelijk maakt dat ook de verrassing groter.. en dan kun je iemand anders een plezier doen met het product.

En zo ziet hij eruit op mijn geswatcht, op mijn arm! De bovenste swatch maakte ik gisteren avond, daarna ging ik douchen en hij ging er dus niet af.. qua houdbaarheid kan dat tellen πŸ˜‰

Wat mij meteen opviel toen ik de lipcreme opende was de geur, een intense fruitige geur. Mij stoort het niet, maar ik weet dat sommigen absoluut niet houden van geur in hun make-up.

Product twee is een liquid eyeliner! Gewoon, ‘standaard’ zwart. Hij heeft een scherp vilten puntje, dat vind ik ideaal.. ik hou niet zo van liquid eyeliners met een kwastje, ik vind ze moeilijker in gebruik.

Ook deze heb ik geswatcht, hij is echt intens zwart! Niet donkergrijs of blauw… hij is ook niet waterig of te vast, echt helemaal ideaal!

Als derde een eyebrow kit.. ik weet niet of ik deze ga houden

De set bevat 3 kleurtjes wenkbrauwpoeder en een “primer”. De benaming snap ik niet helemaal, een primer is toch om aan te brengen als “grondlaag”? Maar dit is een wax? Dan is het toch de finishing touch (net het omgekeerde dus)? Hmm..

De swatches zijn wel mooi, de poeders zijn creamy en goed gepigmenteerd voor het doel dat ze hebben. (te gepigmenteerde wenkbrauwpoeders staan vaak wat onnatuurlijk, ik heb heel lang een minder gepigmenteerde zwarte oogschaduw gebruikt voor mijn wenkbrauwen).

Met het product zelf is dus niks mis, maar ik heb al zoveel wenkbrauwproducten.. en poeder is niet mijn favoriete product. Anderzijds ben ik wel erg benieuwd naar de wax.. en ook het borsteltje is goed! Het is best stevig, wat ik niet had verwacht.

Nog in de box: een blender brush. Ik heb niks op deze aan te merken, de haartjes zijn zacht en zitten dicht op elkaar, dat vind ik het fijnst werken.

En als laatste: een poeder van Hikari! De uitleg is in elk geval erg goed πŸ˜‰

Ai… dit ziet er niet goed uit

Helaas! Het poeder heeft de reis niet overleefd.. zo jammer! Ik stuurde StyleTone en berichtje en ben benieuwd naar hun antwoord.. Vorige maand zaten alle poeder producten stevig ingepakt in bubblewrap, deze keer niet.. foutje? Ik ben in elk geval de enige niet die een gebroken poeder ontving.

Ik denk eraan om het product te (proberen) re-pressen, een ideetje voor een DIY artikel?

xoxo

Fie

Ook interesse om de StyleToneboxen te ontvangen? Je krijgt er elke maand eentje en ze kosten 15 euro per stuk, die prijs haal je er zo uit want de producten zijn veel meer waard. Klik hier voor meer informatie!

Hola Nova op Facebook

Hola Nova op Instagram

You May Also Like

7 Comments

 1. Beauty treasures 21 maart 2017 at 08:07

  Oei jammer dat het poeder stuk is. De BellaPierre gloss lijkt me wel fijn.

 2. Anna 15 maart 2017 at 10:24

  Wat een leuke box! En het wenkbrauw palette ziet er echt mooi uit.

 3. Saar Vandegaer 10 maart 2017 at 22:23

  Oh jammer van je poeder, mooie box wel.

 4. Make-up And More 10 maart 2017 at 11:27

  De brow wax gaat ee echt voor zorgen dat herboren poeder blijft plakken aan je wenkbrauwen. Ook gaat de wax je wenkbrauwen heel mooi in vorm houden en laat hij de poeder er ietsje donkerder uitzien.

  1. Fie 10 maart 2017 at 11:42

   Hmm, ik heb nog nooit wax gebruikt.. toch eens testen met een poeder dan πŸ™‚

 5. Mamavantweeblog 10 maart 2017 at 11:21

  Oh net nu ik gepauzeerd heb is het zo” leuke inhoud πŸ™‚

  1. Fie 10 maart 2017 at 11:41

   Dat ga je nooit anders zien hΓ©, de maand dat je pauzeert zijn het dan net zo’n leuke dingen..

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.