Favourites // drie AliExpress aankopen

Ai, na mijn Uggs en mijn Action shoplog weer een artikel over een onderwerp met (hevige) voor- en tegenstanders..

Je zag ze al in de uitgelichte afbeelding: make-up kwasten! Op AliExpress kun je er héél veel vinden, van goeie kwaliteit, voor weinig geld. Ideaal als je nog maar begint met make-up, liever niet teveel geld uitgeeft aan kwasten… of gewoon je collectie uit wilt breiden!

Ik probeer zoveel mogelijk mijn originele links hier te plaatsen, maar sommige bestaan ondertussen niet meer.

koraalroze – zilveren set 3,74 euro (niet mijn originele link)

taupe – gouden set  3,60 euro

lichtroze – rosé gouden set – helaas niet meer te vinden

metallic set 5,47 – 6,93 euro (niet mijn originele link)

__

De kwaliteit van de make-up kwasten is opvallend goed. Sommigen heb ik al meer dan één jaar, gebruik ik vaak en zijn nog in perfecte staat.. een andere moest ik na 5x gebruiken weer vastlijmen met een lijmpistool, dit gaat wel maar om 1 kwast uit een hele set die in totaal nog geen 5 euro kostte.. voor die prijs kun je toch niet klagen? In elke set zit wel een kwast die (voor mij) minder bruikbaar is, waarvan ik de haartjes toch te lang vind, of niet stevig genoeg.. De metallic set verliest na een tijd (we hebben het hier ook over maanden) zijn metallic coating. Recent kocht ik een duurdere, meer uitgebreide set op boozy shop (klik hier voor mijn review) maar zelfs nu blijf ik sommige van mijn AliExpress borstels gebruiken, het zijn echt favorietjes geworden!

__

Deze dingen zien er wat vreemd uit, je gebruikt ze om je haar “vast te schroeven” in een dotje! Ze halen je dot niet naar beneden zoals gewone schuifspeldjes, voelen comfortabeler en je haar blijft ECHT stevig op z’n plek zitten. Deze zag ik ooit in een winkel voor 6 euro per twee! Zo duur! Dat geef ik echt niet uit aan haarspeldjes…

Hair pin “screw” 10 voor 0,82 euro (niet mijn originele link)

Ze zijn er trouwen ook in goud, en rosé.. voor de blondines of roodharigen onder ons.

Aha! Wie me al langer volgt zag deze al eens voorbij komen, in de solid brush cleaner review , deze is onwijs handig. Hij maakt kwasten in no-time weer schoon.

Brush Egg 1 euro (niet mijn originele link)

__

Ik koop af en toe wel iets op Ali Express, meestal “prullen”, er was een tijd dat ik er best veel kocht.. maar daar ben ik van afgestapt. Het is verleidelijk veel te bestellen, omdat het bijna niks kost. Veel kleine beetjes vormen echter ook een groter geheel.

Juwelen koop ik er (bijna) nooit, vaak laat de kwaliteit echt te wensen over. Haar accessoires waren daarentegen wel steeds goed. Ook make-up koop ik er niet, je weet nooit wat er in is verwerkt en meestal is de kwaliteit ook niet super.. waardoor je het product toch niet (graag) gebruikt. Zonde! Al zijn er ook mensen die opvallend goeie fakes hebben (hou daar rekening mee, ALLES waar een merk op staat op AliExpress is fake). Als je toch een nep merk item wilt bestellen hou denk er dan aan dat er aan de douane gecontroleerd wordt op het invoeren van nep items en er (met wat malchance) een boete. Let er ook op dat je nooit voor meer dan 21 euro koopt in 1 verzending (dus bij dezelfde koper) dan komen er ook douanekosten bij (omdat je aankoopt buiten Europa) en die kunnen hoog oplopen!

__

Ik heb nog mooie/handige AliExpress spullen liggen die ik graag met jullie wil delen, misschien is het een idee om af en toe een artikel als deze te posten?

xoxo

Fie

Hola Nova op Facebook 

Hola Nova op Instagram 

You May Also Like

7 Comments

 1. Florentine 11 maart 2017 at 23:30

  Wat een super leuke aanloopjes <3
  Ik vind dat je een super mooie blog hebt, en wat maak je mooie foto's!!
  Liefs, Florentine

  1. Fie 11 maart 2017 at 23:39

   Wauw wat lief, dankjewel! <3

 2. Saar 9 maart 2017 at 22:22

  Oh die schuivers zijn echt goed. Ik kocht nog niet via Allie maar precies echt de moeite

 3. About Joyce 9 maart 2017 at 14:23

  Oh zo leuk! Ik heb nog nooit iets bij AliExpress gekocht, maar ze zien er zo leuk uit!

 4. Make-up And More 8 maart 2017 at 10:07

  Ik ben zot van Aliexpress!! Ik kocht er al vanalles, zoals prullen, juwelen, handtas, toiletzaken ja…ook make-up waar ik zeer tevreden over ben.

 5. Mamavantweeblog 8 maart 2017 at 08:27

  Ik kan niet wachten om een volgend Aliexpress artikel te lezen ?? die haarschroeven zijn zo cool!

  1. Fie 8 maart 2017 at 08:28

   Goedkoop en ze werken echt goed 😮 zoveel beter dan de klassieke schuifjes..

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.