Review // Urban Decay Heavy Metal Glitter Liner in Spandex

Ik kocht met mijn cadeaubon niet alleen een lipstick bij Ici Paris XL.. ook deze eyeliner!

Al een hele tijd wou ik een mooie glitter eyeliner, ik kocht er ooit (letterlijk jaren geleden) eentje van Essence maar dat was toch niet ‘dat’. Toen ik de eyeliners van Urban Decay zag was ik meteen nieuwsgierig, maar ze zijn niet goedkoop.. zouden ze het wel waard zijn?

De kleur ‘Midnight Cowboy’ (een gouden glitter) zette ik op mijn verlanglijst.

Toen ik enkele weken terug een cadeaubon kreeg van Ici Paris XL was het het moment om hem ein-de-lijk eens te gaan kopen.. maar hij bleek uitverkocht! Balen!

Toen ging ik de andere kleuren opzoeken online, de kleur “Spandex” (donkerblauwe glitter) viel me op. Donkerblauw? Dat klinkt wel heel ouderwets, niet? Think again! Op een zwarte (of.. donkerblauwe) eyeliner lijkt het net een sterrenhemel. Donkerblauw laat zich bovendien prima combineren met roze, goud, geel…

De kleuren hebben namen die geïnspireerd werden door Heavy Metal, ik vind het altijd fijn als een product leuke namen heeft! Spandex, ACDC, Amp…

 

Die kleurtjes! Ik ben echt heel blij dat ik voor deze ging, en niet voor een “simpele” gouden (ook al blijf ik Midnight Cowboy ook erg mooi vinden, en koop ik hem misschien later wel eens). Deze heeft gewoon iets extra!

De Heavy Metal Eyeliner heeft een standaard, dun penseeltje. Dit werkt erg prettig!

Hier combineerde ik hem met het blauwe potloodje uit de Styletone Box van februari en de lichtroze oogschaduw uit het Zoeva Blank Fusion palette 

De eyeliner bleef de hele dag goed zitten, maar liet zich na afloop ook vrij gemakkelijk verwijderen (altijd een plus, ik hou er niet van als ik te hard over mijn wimpers/oogleden moet boenen!)

De Heavy Metal Eyeliner van Urban Decay is te koop bij Ici Paris XL voor 20,90 euro! Dat geld is hij zeker waard, ik denk héél lang met deze eyeliner te kunnen doen en hij is maakt elke ooglook meteen een stuk bijzonderder.

Welkeen is jouw favoriet? 

xoxo

Fie

Hola Nova op Facebook

Hola Nova op Instagram 

You May Also Like

3 Comments

 1. Mamavantweeblog 6 maart 2017 at 19:30

  Hij is e het massa’S mooi!!

 2. Make-up And More 6 maart 2017 at 19:24

  Hij is prachtig en door jou ben ik er heel benieuwd naar geworden! Ik check ze ook eens ?

  1. Fie 6 maart 2017 at 21:08

   Ik wil nog kleurtjes 😀 hehe

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.