Review // Jeffree Star velour liquid lipstick in Sagittarius

Een tijdje geleden stonden enkele Jeffree Star Cosmetics item in de sale op BeautyBay.. dit liet ik niet onopgemerkt voorbijgaan!

 

 

Ai, let even niet op de nagellak ๐Ÿ˜‰

Ik kocht de Velours Liquid lipstick in de kleur “Sagittarius”, een vrij neutrale kleur met een paarse ondertoon. Ik draag vaak paarse/lila lipsticks de laatste tijd, een erg donkerpaarse staat nog op de wishlist!

De verpakkingen van Jeffree Star zijn vrij bombastisch (net als hijzelf!) rosรฉ gouden sterren, felrode dop… het doet me altijd een beetje aan een circusthema denken.

De kleur Virginity had ik al, dit is een kleurtje uit de zomercollectie en rook erg naar watermeloen snoepjes. Deze is eentje uit de “gewone” lijn en ruikt naar “ginger root beer”, iets wat we hier niet zo goed kennen. Ik hoorde veel mensen zeggen dat ze de geur echt niet aangenaam vinden, maar het stoort mij eigenlijk niet.

En zo ziet hij eruit bij mij!

Ik ben er erg blij mee, het comfort en de houdbaarheid van deze lipstick zijn nog iets beter dan van “Virginity”, het heeft er vast mee te maken dat Virginityย (klik voor mijn review) een heel lichte kleur is.. die zijn al tijd wat lastiger.

Ik vind deze kleur veel draagbaarder, echt eentje voor elke dag.

Heb jij al een Jeffree Star liquid lipstick?

xoxo

Fie

Hola Nova op Facebook

Hola Nova op Instagram

Hola Nova op Blog Lovin’

You May Also Like

1 Comment

  1. Mamavantweeblog 1 maart 2017 at 18:17

    Alweer heel mooi. Ben echt benieuwd eens een JS uit te testen!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.